pinterest
5 x wit in huis

5 x wit in huis

Een wit interieur straalt kracht, licht en rust uit. Witte accenten doen het altijd goed. Bovendien is dit een makkelijke kleur om mee te combineren en vallen gekleurde accessoires extra op. UW Woonmagazine zet 5 interieurtips voor witte accenten op een rijtje.

Overzichtelijk

Foto5 x wit in huis

Een helder witte keuken ziet er smetteloos uit. De solid laminaat fronten bestaan uit meerdere lagen papier. Voor het front van NX 800 werden meerdere lagen papier in hars gedrenkt en onder hoge druk samengeperst. Het oppervlak dat vervolgens ontstaat, is hygiënisch, levensmiddelenbestendig, stootvast en eenvoudig te reinigen. Daarom blijft deze keuken helder wit.

Next125 gebruikt door en door gekleurd laminaat, zodat bij vlak ingebouwde grepen of spoelbakken de kopse kant van het laminaat precies dezelfde kleur heeft als het oppervlak.

Baden in wit

Foto5 x wit in huis

Prachtig wit in een buitengewone vorm. Dit Solid Surface bad van Cross Tone is een functioneel design object. Model JADE is in mat wit uitgevoerd.

Kraakhelder

Foto5 x wit in huis

Slapen onder kraakhelder wit katoen, heerlijk! Voor de bedtextiel collectie Pleats Please lieten de ontwerpers van Beddinghouse zich inspireren door de origami trend. Een trend die mooi past in lichte slaapkamers met een naturel uitstraling.

Decoratieve plissés geven de bovenzijde van de dekbedovertrekken Cevennes (in wit of grijs) en Campana (wit) extra cachet. De combinatie van subtiele stiksels en 100% katoen straalt een gevoel van rust uit. 

Satijn 

Foto5 x wit in huis

Het keukeneiland Blade is compleet uitgevoerd in satijn mat wit glas met een bar blad ‘on top’. Zowel de deuren, het blad als het ‘zwevende’ barblad zijn slechts 1cm dik. En zo is alles perfect op elkaar afgestemd in deze prachtige keuken van Modulnova

Natuursteen

Foto5 x wit in huis

Deze bijna witte vloer heeft onregelmatige poriën die veroorzaakt zijn door takjes en bladeren die in het water vallen en daarna verteren. Dit komt terecht in de Travertin Pietra dei Medici, een kalksteen die wordt gevormd door neerslag van kalk in oververzadigd kalkrijk water.

Een andere benaming voor het travertin is travertijn. Travertijn wordt al eeuwen gebruikt als bouwmateriaal en leent zich uitstekend voor deze vloertegels van Kersbergen Natuursteen vloeren met hun zachte kleurschakering. 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen