5x was- en vlekkentips na de vakantie!

5x was- en vlekkentips na de vakantie!

Ben je net terug van vakantie of zijn je kampeerspullen nog niet opgeruimd? Met deze typisch zomerse was- en vlekkentips helpt Miele je snel alles weg te werken! Miele geeft handige tips om allerlei soorten vlekken weg te poesten!

Miele vlekkentips

Een ijsvlek op je kleding? Spoel de vlek dan met handwarm water uit en dep de vlek eventueel met een fijnwasmiddel. Daarna kun je je kledingstuk wassen volgens het wasvoorschrift.

miele vlekkentips

Een stevige wandeling door een mooi natuurgebied of het bezoeken van een leuk stadje kan inspannend zijn in de hitte! Je verwijdert deze vlekken door het kledingstuk te weken in azijnwater, waarna je het wasgoed normaal kunt wassen.

Miele vlekkentips

Haal de klodder zonnebrand met een lepeltje weg. Smeer de vlek in met groene zeep en wat heet water en laat dit een paar uur intrekken. Wrijf daarna goed over de vlek met je handen of een borsteltje, waarna je het kledingstuk in de was kunt stoppen.

miele vlekkentips

Controleer het waslabel eerst even voordat je je slaapzak in de wasmachine stopt. Bij een synthetische slaapzak gebruik je een vloeibaar wasmiddel en bij een donzen een speciaal donswasmiddel. Was niet hoger dan 30 graden én houd de rits open.

Miele vlekkentips

Borstel het doek eerst met een droge borstel om al het losse vuil eraf te halen. Bij vlekken kun je aan de slag met water. Is dat ook nog niet genoeg? Koop dan een schoonmaakmiddel speciaal voor tenten, zodat je tent waterdicht bliijft.

Meer informatie over Miele, vind je hier.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen
Reisblog.nl Zuid Spanje Vakantiemoment Vakantie naar Frankrijk Vakantiehuizen aan de Costa del Sol