pinterest
8x inspiratie voor een regenton

8x inspiratie voor een regenton

De regenton is terug van weggeweest in de Nederlandse tuinen. En niet alleen in de traditionele vorm, maar ook in moderne en stijlvolle ontwerpen. Deze duurzame manier van water opsparen is om je tuin te voeden tijdens drogere periodes. En die hebben we de laatste jaren meerdere malen gehad. Laat je inspireren door de regentonnen van Karwei om je tuin nog duurzamer te maken.

De muurtank

Foto8x inspiratie voor een regenton

Geniet van de natuurlijke uitstraling van deze muurregenton met houten plankenstructuur. Met een capaciteit van 276 liter heb je voldoende water om je planten en gras regelmatig te besproeien. De ton wordt geleverd met een handige kraan en heeft een waterpeilindicator, zodat je gemakkelijk kunt zien hoeveel water er nog over is. Deze ton is ook verkrijgbaar in het groen en een kleinere variant van 168 liter.

Griekse invloeden

Foto8x inspiratie voor een regenton
Hoog en compact

Foto8x inspiratie voor een regenton

Als jouw tuin voornamelijk beige tinten heeft, past deze muurregenton met ribbelstructuur perfect bij de omgeving. Dankzij het compacte ontwerp, dat vooral in de hoogte gaat, is deze ton niet alleen geschikt om tegen een muur te plaatsen, maar ook langs een tuinpad. Naast de 300 liter variant is deze ton verkrijgbaar in een grotere versie van 650 liter, ook in de kleuren taupe en groen.

De regenton plantenbak

Foto8x inspiratie voor een regenton

Met deze regenton inclusief plantenbak sla je twee vliegen in één klap. Deze zwarte ton van 150 liter past perfect in zowel klassieke als moderne tuinen.

Foto8x inspiratie voor een regenton

Voor degenen die graag experimenteren, is er ook een trendy neongroene variant beschikbaar.

Van hout

Foto8x inspiratie voor een regenton

Ben je op zoek naar een sfeervolle regenton? Deze lichtbruine ton met houtlook is compact en kan eenvoudig aan de regenpijp worden bevestigd. Hiermee vang je automatisch regenwater op na elke bui, tot een maximum van 350 liter.

Vintage met moderne twist

Foto8x inspiratie voor een regenton

Houd je van een vintage uitstraling? Deze natuurlijke eikenhouten regenton van 225 liter past dankzij het handige formaat zelfs in kleinere tuinen. De gietijzeren handpomp geeft de ton een nostalgisch karakter en maakt het een opvallend element in elke tuin.

Harcostar Regenton

Foto8x inspiratie voor een regenton

Op zoek naar een regenton die naadloos blendt in je tuin? Overweeg dan een groene ton. Deze variant van 168 liter is voor 75% gemaakt van gerecycled plastic en is vrijwel onverwoestbaar dankzij het materiaal, zelfs tijdens vorstperiodes. Tip: plaats een regentonvoet onder de ton voor extra hoogte, zodat je gemakkelijk water kunt tappen met een emmer uit de kraan. Deze ton is ook verkrijgbaar in verschillende formaten.

Rainblock® wateropslag

Foto8x inspiratie voor een regentonMet opstapelbare Rainblocks van 165 liter kun je op een efficiënte en mooie manier regenwater opslaan, om vervolgens met het kraantje aan de onderkant gemakkelijk water te tappen. Een regenwateropslag verwerken in een schutting of erfafscheiding is innoverend.

Bron: Karwei

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen