pinterest
Brons is terug in huis

Brons is terug in huis

Het is alsof je de zon in huis haalt, want was minimalisme enkele jaren geleden the way to go voor strakke interieurs, waar warm, opvallend beslag als brons slechts zelden aan bod kwam? Dan is deze trend nu volledig gekeerd, dankzij Dauby. Vandaag de dag stralen zelfs de meest strakke interieurs warmte uit. Het bronzen tijdperk is terug!

Gezellig

FotoBrons is terug in huis
We gaan resoluut voor klasse, warmte, gezelligheid én authenticiteit. En dat is ook helemaal niet zo verwonderlijk. We hebben immers zo'n druk leven dat we thuis graag onze batterijen opladen in een warme, gezellige omgeving. Met brons haal je niet alleen deze warmte in huis, maar straal je ook nog eens pure klasse uit! De aanwezigheid van klassevolle elementen, is trouwens een trend die al eerder te zien was tijdens de Art Deco en Art Nouveau periode. De huizen werden toen rijkelijk versierd met onder andere op maat gegoten ambachtelijk beslag in brons. Het straalde prestige uit en was een van dé eyecatchers tijdens deze periode.

Wabi Sabi

FotoBrons is terug in huis

De Wabi Sabi-trend deed al een aantal jaar geleden zijn intrede in de interieurwereld, en zal ook dit jaar sterk aanwezig zijn in verschillende woningen. De Japanse filosofie steunt op volgende drie pijlers: Onvolmaaktheden in je woning, eenheid met de natuur en de schoonheid van ouder worden. Het warme bronzen beslag van Dauby beantwoordt perfect aan de Wabi Sabi-trend met zijn living finish en ruwe textuur, dankzij het in zandmallen gegoten proces.

De industriële revolutie

FotoBrons is terug in huis

Wil je deze stoere interieurstijl combineren met elegantie en een warme uitstraling? De producten uit de Pure-collectie en de Pure Tiles-collectie, met afwerking Ruw Brons of Ruw Brons Gepolijst, zorgen voor de perfecte aanvulling. Ook mooi  in een zwarte keuken, helemaal volgens de laatste keukentrends!

FotoBrons is terug in huis

Dauby meubelgreep PMQ96 in Ruw Brons (Pure®) | fotograaf Serge Anton

Duurzaamheid voorop

FotoBrons is terug in huis

Op zoek naar hoogwaardig en natuurlijk interieurbeslag dat voor de finishing touch zorgt in jouw woning? Dan is de Pure-collectie helemaal jouw ding! Het geeft je interieur de look & feel die je zoekt in een warm, hedendaags interieur. Het ambachtelijke productieproces in zandmallen staat hier centraal en brengt materialen als roest en verschillende patina’s van brons in de spotlights.

Bekijk hier meer voorbeelden van deur- en raambeslag en download de informatie-brochure.

Dauby

Uniek en handgemaakt deur-, raam- en meubelbeslag

Informatie aanvragen bij Dauby

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen