De dekbeddentrends van deze winter

De dekbeddentrends van deze winter

Is jouw huis al winterproof? Nu het weer vroeg donker is en de temperatuur steeds verder daalt, is het hoog tijd voor cozy avonden onder de warme wol. Laat je inspireren voor een sfeervolle slaapkamer. Dit zijn de drie dekbedovertrektrends.

Trend 1: Levensechte materialen

Dekbedovertrektrends
Riet, hout of toch wol? Schijn bedriegt, want het zijn toch echt katoenen dekbedovertrekken. Levensechte fotoprints van natuurlijke materialen staan dit seizoen centraal. Vooral wol is favoriet en dan met name de grofgebreide dessins. Je moet echt goed kijken, want vaak lijkt het net of je écht onder de wol ligt!

Trend 2: Puur natuur

Dekbedovertrektrends
Met deze rustgevende prints uit de natuur, zoals vogels, bloemen en prachtige langschappen, kom je helemaal tot rust. De dekbedovertrekken met okergouden accenten zorgen daarbij voor een warme najaarssfeer in de slaapkamer.

Trend 3: Kunstzinnig mooi

Dekbedovertrektrends 
Wat nou levensecht? Soms heb je gewoon zin om lekker kunstzinnig met verf in de weer te gaan. Dat dachten de designers van deze dekbedovertrekken vast ook! In deze geaquarelleerde collectie van Essenza staat een prachtig kleurenpalet centraal.

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefKlik hier om GRATIS
informatie aan te vragen