Digitale deurcamera wifi biedt veiligheid en gemak

Digitale deurcamera wifi biedt veiligheid en gemak

Velen van ons doen tegenwoordig niet meer zomaar de deur voor iedereen open. We willen eerst zien wie er staat. Met de digitale deurcamera wifi van Intersteel ziet u niet alleen wie er aanbelt, u kunt ook op afstand met diegene communiceren. De deurcamera werkt in combinatie met een app op uw smartphone, voor zowel Android als iOS. Daarnaast heeft de camera een foto- en filmfunctie alsmede een infraroodoptie.

Veiligheid

Intersteel
Ronald Taling, commercieel directeur van Intersteel: 'Wij willen graag dat mensen zich veilig voelen in hun eigen huis en de deurcamera wifi draagt daar zeker aan bij.' De deurcamera biedt optimaal gebruiksgemak. Hij werkt in combinatie met een unieke app op uw smartphone, die, middels een trilsignaal en beltoon, meldt dat er iemand voor uw deur staat. Op uw smartphone ziet u nu niet alleen wie er staat, u kunt ook met diegene communiceren en tijdens het gesprek een filmpje of foto’s maken die automatisch opgeslagen worden en eenvoudig terug te kijken zijn. Bovendien bestaat de mogelijkheid tot het versturen van een noodoproep naar de andere geregistreerde gebruikers. Er kunnen maar liefst zeven andere devices geregistreerd worden als gebruiker en elke smartphone kan verbinding maken met tot vijf digitale deurcamera’s wifi. 

Scherp beeld

Intersteel digitale deurcamera
De deurcamera heeft een 2 inch scherm met infrarood sensoren, waardoor het beeld, ook bij weinig licht, altijd scherp is. De spion heeft een kijkhoek van 105 graden en is eenvoudig te installeren. Het formaat van de digitale deurcamera is 32,5 mm x 146 mm x 90 mm en de diameter van de spion is 14 mm. De deurcamera werkt op een oplaadbare lithium batterij en is geschikt voor deuren van 38 - 110 mm dik.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen
Reisblog.nl Zuid Spanje Vakantiemoment Vakantie naar Frankrijk Vakantiehuizen aan de Costa del Sol