Gezond koken voor één

Gezond koken voor één

Zoek je inspiratie voor originele eenpersoons gerechten? Of weet je als single kok niet waar te beginnen? Kook je graag gezond, maar kijk je op tegen die berg afwas? Kun je niet elke dag in de keuken staan, maar wil je wel elke dag wat anders op je bord? Doe je het liefst maar één keer per week boodschappen? Dan is dit boek echt iets voor jou.

Ook singles koken graag gezond

Boek koken voor één

Dit is het perfecte boek voor iedereen die alleen voor zichzelf hoeft te koken en die niet alleen van gezond, maar vooral ook van lekker eten houdt. Want de gerechten zijn gemakkelijk te bereiden en snel klaar. Er staan handige overzichten en lijstjes bij met duidelijke symbolen. En het is gelardeerd met gezonde tips en tricks.

Je leest tegenwoordig overal verschillende adviezen over gezond eten, maar volgens diëtiste en foodie Sanne Mouha moet gezond eten vooral simpel zijn. Het is toch heerlijk als je je hoofd niet hoeft te breken over speciale ingrediënten en ingewikkelde combinaties en daarbij ook nog eens gezond kunt leven. Haar basisregels zijn dan ook: 

1. Geniet van je eten en drink voldoende
2. Kies bewust en zorg voor structuur
3. Cheaten mag (ok, dan: moet!) 

Voor meer keukeninspiratie klik hier

Uitgeverij Lannoo, ISBN 9789401446532

Boek koken voor één

Bestel bij Bol.com:BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefKlik hier om GRATIS
informatie aan te vragen