Metamorfose met behang en verf

Metamorfose met behang en verf

Dit is de tijd om je huis een make over te geven. Misschien ga je zelfs niet op vakantie en geef je de voorkeur aan je interieur boven de camping. Een metamorfose hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Een lik verf en een rol behang kunnen al wonderen verrichten. De collectie van Graham & Brown bestaat uit ontelbaar veel printjes behang en verfkleuren.

Perfecte match

Graham and brown behang en verf

Kleur van het jaar

Benieuwd naar de kleur van 2020? Graham & Brown koos voor Adeline als "kleur van het jaar". Adeline is een rijke, flesgroene tint die perfect kan worden gecombineerd met de meeste andere kleuren.

Kleur van het jaar. Adeline groen van Graham Brown #murrverf #groen #kleurvanhetjaar

Adeline - Graham Brown

De opvallende verfkleur Adeline is de perfecte keuze als je een statement wand in je home-office, woonkamer, keuken of slaapkamer wilt. Resultaat is een mooie wand die direct veel sfeer in huis brengt. Bovendien is groen de kleur van leven, vernieuwing, natuur en energie. Allemaal elementen die voor een positieve vibe zorgen. 

Kleurenpalet

Is dit niet helemaal de kleur voor jouw interieur? Het kleurenpalet varieert van trendy groen tot pittig rood. De verfcollectie van Graham & Brown is speciaal ontwikkeld om perfect te matchen met de behangcollectie. De verf collectie bestaat uit een matte muurverf, reinigbare matte muurverf, zijdeglans en hoogglanslak zodat je een complete look voor je interieur kunt creëren.

Twijfel je over de juiste kleur verf of het juiste behang? Op de website zijn van alle producten samples te bestellen.

Ook deze ecoverf past goed bij het behang van Graham & Brown.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefKlik hier om GRATIS
informatie aan te vragen