Have a happy healthy home

Have a happy healthy home

Behalve goede voeding en voldoende bewegen heeft je leefomgeving ook effect op een gezonde leefstijl. Benieuwd hoe jij een happy, healthy home maakt? We hebben wat ideeën op een rij gezet!

Natuur op de muur 

Natuur op de muur 

De krijtverf van Amazona is volledig biologisch afbreekbaar en daarmee het enige 100% ecologische krijtverfmerk in Nederland. Dat voelt (en ruikt!) niet alleen goed, het zorgt óók voor een uniek resultaat. Doordat de krijtverf alleen natuurlijke kleurpigmenten bevat, ontstaan rustige, matte kleuren. 

Hallo frisse lucht

Frisse lucht in huis

Door de goed geïsoleerde huizen van tegenwoordig is het slecht gesteld met het binnenklimaat en kun je klachten krijgen zoals hoofdpijn en geïrriteerde luchtwegen. Dit komt onder meer doordat we te weinig ventileren. Met alleen een raam openzetten, red je het niet. Jaga helpt je bij verwarmen, koelen en ventileren! 

Cool down

Cool down

Droge lucht in huis? De SOLIS Ultrasonic Vapo-Flûte vespreidt een koele, zeer fijne nevel. Zo houd je de luchtvochtigheid in huis gemakkelijk op peil. Dat slaapt een stuk lekkerder. 

Lekker fris 

Vifresh 

De nieuwste toiletinnovatie van Villeroy & Boch, ViFresh, biedt de optimale hygiëne van een spoelrandloos toilet én een aangename geur. Het speciale compartiment kun je bijvullen met toilet-blokken of gels zonder daarbij de binnenkant van het toilet aan te hoeven raken. Wel zo hygiënisch. 

Hygiënisch en comfortabel douchen 

Square infinity douchevloer

Vlakke douchevloeren zijn de trend. Doordat er vuil in de voegen blijft zitten, zijn vloertegels in de douche erg onhygiënisch. Tegels zijn bovendien vaak glad en dus gevaarlijk. Een douchevloer is een slimme keuze. De douchevloeren van Villeroy & Boch bieden voor elke douchewens een passende oplossing.

Too old for fairytales? No never! 

Amalfi duvetcover

Kaarsjes en muziekje aan, licht op dimstand, kruip onder een zacht dekbed van 100% linnen van House in Style en geniet van het hoogste slaapcomfort. De eigenschappen van linnen reguleren de lichaamstemperatuur en zorgen voor een natuurlijke acclimatisatie. Het linnen is stonewashed, dit zorgt voor de extreme zachtheid! 

Wonderwater 

wonderwater

Drink jij dagelijks voldoende water? Het doet wonderen voor onder andere je weerstand en huid. Met deze retro waterkaraf kun je het niet meer vergeten! 

Circles to cook in. Circles to count on

pannenset

De pannen van Circulon sluiten perfect aan bij de huidige levensstijl: door de duurzame, drievoudige antiaanbaklaag kun je er heel gezond mee koken omdat je weinig tot geen vet hoeft te gebruiken. Bovendien zijn ze eenvoudig en snel schoon te maken, want: vaatwasmachinebestendig! 

 


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefKlik hier om GRATIS
informatie aan te vragen