Intens behang

Intens behang

Graham & Brown lanceert zijn nieuwe behangcollectie Volume 2. Een intense collectie van acht nieuwe designs met veel patronen en gewaagde kleurstellingen. Het ontwerpteam van de Engelse behang- en verfspecialist intensiveerde bestaande trends door een extra kleur toe te voegen of andere verhoudingen in het patroon aan te brengen waardoor er geheel nieuw verschijningsbeeld ontstaat.

Extra diepte

Graham and brown

Natuur, bladeren en jungle blijven onverminderd aanwezig en populair ook in deze nieuwe collectie. Liefhebbers van effen wanden en behang komen in deze collectie ook aan hun trekken met een behang dat is uitgevoerd een prachtige kleuren die extra diepte krijgen door de textuur.

Pied de poule op de muur

Graham and brown

De eyecatcher van deze collectie is het behang Christian. Geef je muren een haute-couture aankleding met deze tijdloze klassieker. Vernoemd naar de iconische modeontwerper Christian Dior, die dit patroon al gebruikte in zijn vroege werk. Dit statement-ontwerp is allesbehalve saai. Graham & Brown heeft ook twee effen behangen ontworpen om te combineren, waardoor diepte wordt toegevoegd aan elke muur.

Midnight Tropic

Graham and brown

Creëer een tropisch toevluchtsoord in elke kamer met het levendige en opwindende Midnight Tropic. Luxe bladeren van verschillende planten worden gecombineerd met prachtige roze flamingo's. Met dit gewaagde ontwerp zet je gegarandeerd een statement. Pimp je toilet, entree, kleedkamer of overal waar durft.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen