Kleur in het toilet

Kleur in het toilet

Toilet Tapes introduceert een innovatie in de markt van toiletblokjes: een innovatief duurzaam toiletblokje dat dankzij een ingenieuze decoratieve tape nooit meer in het toilet zal vallen. Elke spoelbeurt geeft schuim en de actieve dubbel geconcentreerde formulering zorgt voor een diepe reiniging van het toilet en een frisse geur. Toilet Tapes is een volledig Nederlands product en bevat tot 90% minder plastic dan andere toiletblokken.

Recycled

Toilet tapes 
Toilet Tapes is gemaakt van recycled materiaal. Het is verpakt in een FSC gecertiYiceerde kartonnen verpakking. De gebruikte kunststoffen zijn gemaakt van recycled PET en de ingrediënten zijn biologisch afbreekbaar.  Reinier Smit van Toilet Tapes: “Er is niets prettiger dan op een schoon en fris toilet te zitten met een heerlijke geur. Als dat dan ook nog kan met behulp van een toiletblokje dat er leuk uit ziet én minder belastend is voor het milieu, dan word je helemaal blij van de toiletervaring.”  

Zes geuren

Toilet tapes 

Toilet Tapes zijn er in zes verschillende geuren en designs: Lushy Limes - Een frisse en fruitige limoengeur. Mystic Marine - De frisheid van de koele, open oceaan en ijskristallen. Dazzling Dutch - Een nostalgische amandelgeur. Floral Fest - Een confetti van zoete bloemen! Peppermint Passion - De klassieke geur van pepermunt Lovely Lavender - Een subtiele lavendelgeur. Toilet Tapes is binnenkort verkrijgbaar bij Kruidvat, Boon’s Markt en MCD supermarkten en is ook online te bestellen via de website van Toilet Tapes


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen
Reisblog.nl Zuid Spanje Vakantiemoment Vakantie naar Frankrijk Vakantiehuizen aan de Costa del Sol