De wereld volgens Marcel Wolterinck

De wereld volgens Marcel Wolterinck

Het verhaal van Marcel Wolterinck blijft indrukwekkend, van bloembinder naar een high-end ontwerpstudio. Hij is een van Nederlands toonaangevende designers, maakt sinds jaar en dag indruk met ontwerpen voor interieurs, exterieurs en tuinen voor particuliere en zakelijke klanten wereldwijd. Wolterinck schept voor iedere opdrachtgever een unieke wereld. In Designing Your World presenteert Wolterinck achttien projecten – van het interior design van een superjacht en luxe privéhuizen tot de styling van een wonderschoon vakantiehuis in Uruguay, en van de nieuwste door Wolterinck ontworpen producten voor gerenommeerde merken tot de inrichting van schitterende tuinen. Inclusief een apart boekje met ontwerptekeningen, plattegronden en achtergrondinformatie over het ontwerpproces.

Multidisciplinaire ontwerpen

Marcel Wolterinck

Wolterinck bestaat uit een 1500 m2 tellende woonwinkel en een multidisciplinaire designstudio in Laren. In de studio bevinden zich maar liefst zeven disciplines onder één dak: Architecture, Interior, Styling, Art, Garden, Product en Store. Naast creative director Marcel Wolterinck werken er architecten, maar ook interieurarchitecten en designers, stylisten en tuinarchitecten; in feite alle disciplines die voor een totaalconcept noodzakelijk zijn. Die totaalconcepten en de in ieder ontwerp aanwezige aandacht voor de relatie tussen binnen en buiten maken Wolterinck uniek in zijn soort. 

Maatwerk

Marcel Wolterinck
Wolterinck levert maatwerk – op alle niveaus. Hoewel geen twee ontwerpen van Wolterinck hetzelfde zijn, kenmerken de ontwerpen zich door een ingetogen luxe uitstraling, aardse tinten (zie ook onze trends voor 2020) en veelal natuurlijke materialen. Verschillende texturen, een rijke detaillering en een onberispelijke afwerking komen in elk ontwerp terug, evenals een mix van merken en een goede balans tussen functionaliteit en schoonheid.

Over Marcel Wolterinck

Marcel Wolterinck

Schoonheid creëren. Vanuit die behoefte van Marcel Wolterinck is Wolterinck 34 jaar geleden ontstaan. Tijdens zijn opleiding tot meester-bloembinder werd hij als enfant terrible beschouwd, omdat hij moeite had volgens de klassieke lijnen te denken, maar juist die ‘tekortkoming’ bleek al gauw zijn grote kracht te zijn. Van succesvol bloembinder met internationale faam heeft Marcel Wolterinck zich ontwikkeld tot de eigenaar en creative director van de multidisciplinaire designstudio voor interieurs, exterieurs en buitenruimtes die het bedrijf vandaag de dag is. Wolterinck wordt gevormd door een team van 25 bevlogen professionals die de ontwerpfilosofie van Wolterinck, zoals het denken vanuit de relatie tussen binnen en buiten, omarmen.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefKlik hier om GRATIS
informatie aan te vragen