Nieuw interieurmerk komt met iconic rocker

Nieuw interieurmerk komt met iconic rocker

Maison Deux is een nieuw home & living merk voor zowel kinderen als hun ouders. Modern, minimalistisch en met een knipoog. De volledige collectie van Maison Deux bestaat uit woonaccessoires, textiel en speelgoed. Met de introductie van de eerste Iconic Rockers is dit merk officieel gelanceerd.  

De nieuwe generatie hobbelpaarden: ‘Iconic Rockers’

Hobbelpaard Iconic Rockers van Maison Deux - home & living woonaccessoires

Maak kennis met de Iconic Cloud, de Iconic Bowler Hat en de Iconic Water Melon en ‘Let’s take the (joy)ride'. Alle Iconic Rockers worden in Nederland gemaakt en bestaan uit hoogwaardige, natuurlijke materialen zoals massief Frans eiken en 100% wollen stof van Kvadrat. Het ‘rocken’ van de Iconic Rockers versterkt de coördinatie en het evenwicht van je kind. Tegelijkertijd stimuleert het de basis voor het fantasierijk denken. "Wie zegt dat een hobbelpaard, ook werkelijk een paard moet zijn?" aldus Pia, creatief directeur Maison Deux.

Ionic watermelon

Iconic nieuw merk

Vier het leven

Detail iconic rocker

detail iconic rocker

"We zijn Maison Deux gestart na de geboorte van onze tweeling. Het vieren van een nieuw leven en een turbulente start inspireerde ons om een nieuw 'huis' te bouwen. Een 'huis' gevuld met iconische en minimalistische producten met een knipoog''- Oprichters Maison Deux, Pia en & Woes Weinberg.

Founders Iconic Rockers

Bron: maisondeux


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefKlik hier om GRATIS
informatie aan te vragen