Een interieurboek vol inspirerende moodboards

Een interieurboek vol inspirerende moodboards

Wij Nederlanders zijn dol op Scandinavische mode én interieurs. De rijke Scandinavische materialen, helderheid, pure kleuren en uitgesproken grafische stijl zijn tijdloos. Het interieurboek Nordic Moods geeft je een leidraad om niet in clichés te vervallen en de Scandinavische schoonheid perfect te evenaren.

In "Nordic Moods – A guide to successful interior decoration" legt Katrine Martensen-Larsen stap voor stap en aan de hand van verschillende moodboards, thema’s, materialen, licht-, meubel- en vloerbekledingskeuze uit hoe je je eigen Scandinavisch interieur creëert.

Tips en veel verschillende voorbeelden

Nordic Moods

Volgens Katrine Martensen-Larsen is de sleutel tot een geslaagd interieur de voorbereiding. Bepaal je eigen stijl, maak moodboards en ga praktisch aan de slag met al je inspiratiebronnen.

Nordic Moods cover

Met haar boek staat ze je bij met tientallen praktische tips en negen volledig uitgewerkte en zeer verschillende voorbeelden. De creatieve bewoners worden kort geportretteerd zodat de lezer meteen aanvoelt waarom bepaalde elementen in het moodboard werden opgenomen. Een visueel krachtig en uiterst praktisch boek dat elke interieurliefhebber maar ook de startende interieurvormgever in huis moet hebben.

Nordic Moods cover

Nordic Moods | Katrine Martensen-Larsen | ISBN 9789401461832 | Uitgever: Lannoo

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefKlik hier om GRATIS
informatie aan te vragen