Unieke kijk op gras

Unieke kijk op gras

Piet Oudolf heeft wereldwijd naam gemaakt met zijn bijzondere toepassing van vaste planten en grassen. Een fantastisch voorbeeld van zijn diepgaande plantenkennis en meesterschap in het samenstellen van plantengroepen is Oudolf Gardens bij de gerenommeerde kunstgalerie van Hauser & Wirth in Bruton, Somerset. In deze botanisch zeer rijke tuin in Engeland worden bezoekers in elk seizoen bijna letterlijk ondergedompeld in een schitterende plantenwereld.

Fascinerend

Piet Oudolf

Deze tuin in Engeland werd een fascinerende inspiratiebron voor plantenliefhebber en tuinarchitect Rory Dusoir. Hij ging er gedurende een jaar regelmatig naartoe. In Oudolf Gardens beschrijft hij de fraai gecombineerde en schitterend toegepaste, uiterst betrouwbare planten die er groeien. Hij ontrafelt Oudolfs speciale beplantingstechnieken en bewondert de sublieme Sporobolus Meadow, door Piet zelf beschreven als 'natuurlijker dan de natuur zelf'.

Oudolf Gardens

Piet Oudolf

Liefhebbers van Oudolfs werk vinden in dit boek gedetailleerde informatie over de planten, de combinaties en de achterliggende ontwerpen. Meer dan 300 schitterende foto's tonen het sublieme niveau van deze tuinen. Samen met de tekst geven ze een uniek kijk op de manier waarop Oudolf tuinbeplantingen ontwerpt en realiseert. 
Piet Oudolf, geboren in Haarlem en werkzaam in Hummelo, is een van 's werelds bekendste tuinontwerpers. Rory Dusoir werkte voor Great Dixter House & Gardens voordat hij besloot het prestigieuze Kew Diploma te halen. Hij publiceert geregeld over tuinarchitectuur

Piet Oudolf 

Meer informatie over tuinen, vind je hier.

Bestel Oudolf Garden nu bij Bol.com


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen
Reisblog.nl Zuid Spanje Vakantiemoment Vakantie naar Frankrijk Vakantiehuizen aan de Costa del Sol