Luxe stoomkast voor frisse en schone kleding

Luxe stoomkast voor frisse en schone kleding

Naast wasmachines en drogers heeft Samsung nu ook een stoomkast in het assortiment. Speciaal om kleding snel op te frissen. De Bespoke AirDresser is voor kleding die je anders naar de stomerij brengt, omdat je ze liever niet in de wasmachine stopt of omdat ze gewoonweg niet gewassen mogen worden. En vanwege het tijdloze design past deze kast met glanzende deur ook nog eens in elk interieur.  

Van blousjes tot suède riemen

Samsung Stoomkast #samsung #airdresser #stoomkast

In snel tempo wordt kleding gemaakt van delicate stoffen gereinigd en verfrist. De Bespoke AirDresser is zelfs geschikt voor suède en leer. Ook accessoires als hoeden en sjaaltjes kunnen in de stoomkast gehangen worden om op te frissen. Afhankelijk van de stof en het benodigde programma varieert de stoombeurt van 20 minuten tot 2 uur. Om kleding fris te houden, gebruikt de Bespoke AirDresser JetSteam. Doordat hoge temperaturen diep in de stof doordringen, verwijdert de JetSteam 99,9% van de meest voorkomende bacteriën en virussen en wordt 100% van de huisstofmijt gedood. 

Geurfilter

Bespoke stoomkast Samsung 

De Bespoke AirDresser heeft een geurfilter dat 99% van de gassen verwijdert die vieze geurtjes veroorzaken, zoals die van zweet, sigarettenrook en eten. De keramische filter breekt geur veroorzakende deeltjes af en voorkomt op die manier dat de geurtjes zich in het apparaat ophopen. Daarnaast is er nog een hele handige functie, namelijk die van Wrinkle Care. Deze zorgt ervoor dat door een combinatie van lucht en stroom de kleding ook wordt glad gestreken.

Via de app

Bespoke stoomkast Samsung

De Bespoke AirDresser is onderdeel van het Samsung-ecosysteem en eenvoudig te bedienen via SmartThings op je smartphone. Zo geeft de app aan welke programma’s het meest geschikt zijn en laat het je weten wanneer het programma afgelopen is. De stoomkast lijkt op een gewonen garderobekast en past daarom zo goed in vele interieurs. De deur is gemaakt van wit glas. De stoomkast houdt zichzelf schoon met de Self Clean-technologie door een combinatie van warmte, lucht en stoom en heeft geen agressieve of dure reinigingsmiddelen nodig.

Kijk hier voor meer informatie.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefKlik hier om GRATIS
informatie aan te vragen