Dit is dé Sanidrõme badkamer van het jaar

Dit is dé Sanidrõme badkamer van het jaar

Het is jaarlijks een spannend moment voor alle managers van de verschillende Sanidrõme showrooms die ons land rijk is: wie bestiert de beste. De formule Sanidrõme bepaalt jaarlijks aan de hand van enkele meetpunten en beoordelingscriteria welke showroom wordt uitgeroepen de beste van het jaar. Op 24 juni jl. is Sanidrõme Vis in De Lier benoemd tot Sanidrõme Showroom van het Jaar 2019/2020.

Familiebedrijf

Sanidrõme Vis maakt onderdeel uit van het familiebedrijf Installatiebedrijf Vis, dat al ruim 41 jaar bestaat. De tweede generatie, Johan en Sandra Vis runnen inmiddels het bedrijf. De perfecte combinatie van tomeloze inzet en vakmanschap door de jaren heen geven Sanidrõme Vis een goede reputatie. In 2016 zijn zij lid geworden van de formule Sanidrõme. Sinds die tijd is het aanzicht van het pand op het bedrijventerrein aan de Lierweg 65 verbeterd en is de bovenverdieping van de showroom compleet vernieuwd.

Opererend in het midden- tot hoog-segment weten veel consumenten al jaren de weg naar Sanidrõme Vis te vinden voor de renovatie of nieuwbouw van een nieuwe badkamer, toiletruimte of wellnessruimte. Een zeer inspirerende showroom met verrassend mooie opstellingen. Met veel enthousiasme en creativiteit creëert Sanidrõme Vis met hun team de betere badkamer op maat, welke vakkundig door eigen vakmensen wordt geïnstalleerd. Hun tomeloze inzet, ondernemersgeest en gedrevenheid in combinatie met hun betrokkenheid bij de formule Sanidrõme maakt dat ze deze benoeming met recht hebben verdiend!

Sanidrome


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefKlik hier om GRATIS
informatie aan te vragen