Wist je dat de Chinezen de mond van hun keukengod met honing bestrijken? Dat de Japanse theeceremonie oorspronkelijk uit China komt? Dat Thaise koks met een bijzonder gevoel voor evenwicht smaken kunnen mengen En dat de Vietnamese keuken de gezondste ter wereld wordt genoemd? Om oosters te koken hoef je geen uitgebreide voorraadkast te hebben. Met lokale ingrediënten en een paar oosterse smaakmakers breng je perfecte gerechten op tafel.
Dit boek bevat: De populairste gerechten uit China, Japan, Thailand en Vietnam. Alle typische smaakmakers en basisingrediënten voor je voorraadkast. 50 eenvoudige gerechten om thuis te proberen. Handige ‘stap voor stap’-bereidingen om zelf heerlijke wantans, sushi, massamancurry en lenterolletjes te maken en 20 cocktails met een oosterse twist, inclusief mocktails en theecocktails.
ISBN 9789401446433 | Hardcover | 224 pagina's | € 29,99
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!