Zachte stoffen worden rolgordijnen

Zachte stoffen worden rolgordijnen

INSIDE Blinds lanceert een nieuwe collectie rolgordijnen. Het is vanaf nu perfect mogelijk een over-, vouw-, paneel- of rolgordijn te bestellen, in exact dezelfde stof. Dankzij een uniek behandelingsproces is INSIDE erin geslaagd elegante, zachte stoffen om te toveren tot strakke rolgordijnen. 

Decoratief

Inside rolgordijn

Dankzij de innovatie van INSIDE worden nu ook decoratieve stoffen en designstoffen plots mogelijk te verwerken tot rolgordijn. Daarom lanceerde het bedrijf eind september een eigen collectie dat onder meer linnen verwerkt tot rolgordijnstof. Hyperdecoratief én uniek.

Dezelfde stof

Inside rolgrodijn

Bovendien wordt het nu ook voor de woonprofessional of interieurarchitect veel makkelijker om verschillende producten uit te kiezen voor een ruimte, maar toch dezelfde stof te gebruiken. Op deze manier vallen heel wat keuzebeperkingen weg en hoeft men zich enkel nog te bekommeren om de stofkeuze. 

Uniforme look

Inside rolgrodijn
Voor één en dezelfde stof is het vaak zelfs mogelijk te opteren voor een slaapkamer (verduisterende) uitvoering of een (semi-)transparante uitvoering. Tevens is het mogelijk om de achterzijde van het rolgordijn te personaliseren om zo een uniforme look te creëren aan de buitenzijde van een woning. De collectie bevat ook een ruim aanbod brandwerende stoffen.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefKlik hier om GRATIS
informatie aan te vragen