pinterest
Aan de slag met je balkon

Aan de slag met je balkon

Als jouw ‘buiten’ zich beperkt tot een balkon, is elho er voor de nodige én slimme afwerking. De loft urban collectie maakt van jouw balkon een ‘urban jungle’. Mat, robuust, in felle en zachte kleuren. Met deze veelzijdige collectie bepaal je geheel je eigen stijl.

Verticaal tuinieren

FotoAan de slag met je balkon 

Verticaal tuinieren: een uitkomst wanneer je weinig vierkante meters buiten tot je beschikking hebt. De elho loft urban green wall is een rek, waar bloem- en plantenpotten op een speelse manier opgehangen kunnen worden. De potten komen in verschillende maten en kleuren, dus je kan het geheelcustomizen. Zo kan het rek dienen als kruidentuin of om de muur te behangen met hangplanten – voor ieder wat wils.

De plantenbak

FotoAan de slag met je balkon 

Je balkon reling opfleuren lastig? Met deze klassieker zeker niet: de plantenbak. Verkrijgbaar met houder, dus vullen met groen, over de reling hangen en klaar. Ideaal: het teveel aan water als het regent (en dat gebeurt nog weleens in Nederland) slaat de plantenbak op in het waterreservoir voor de momenten dat de plantjes erom verlegen zitten. Nu alleen nog de juiste plant uitkiezen.

Speels effect

FotoAan de slag met je balkon 

Voor de leuk: de loft urban frame. Met dit plantenrekje zet je planten op verschillende hoogtes en creëer je een speels effect. Combineren is mogelijk in twee verschillende maten; zo wordt jouw urban jungle in stad nooit saai. Het frame is voorzien van een weersbestendige coating en overal te plaatsen. Verkrijgbaar in living black, jade groen en moerbei paars. Voor meer kleur én groen! 

Leuke tip!

FotoAan de slag met je balkon 

Geen ruimte voor planten op je balkon? Heus wel: aan het plafond ophangen dat groen.  En de loft urban hangschaal is nog zorgeloos ook – net als al zijn andere broertjes en zusjes eigenlijk. De potten hebben namelijk een waterreservoir die je verzorgingszorgen wegneemt. Er wordt een laagje water opgeslagen en dankzij het overlooppijpje krijgen je planten nooit te veel water. Dan hoef je ook niet te stuntelen met een gieter.

Klik hier voor meer tuininspiratie!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen