pinterest
Al tien jaar groot in behang

Al tien jaar groot in behang

Photowall begon tien jaar geleden met het drukken van behang voor alle denkbare stijlen, persoonlijkheden en omgevingen. Ter ere van dit 10-jarig jubileum is een collectie samengesteld met de meest favoriete motieven door de jaren heen, waarbij de motieven hier en daar wat zijn vernieuwd.

Nieuwe stijlen

 FotoAl tien jaar groot in behang

FotoAl tien jaar groot in behang

FotoAl tien jaar groot in behang

'Wij komen elke dag allerlei unieke stijlen tegen. In de huizen waar wij wonen, op de kleding die wij dragen en op de plekken die wij bezoeken. De jubileumcollectie van Photowall is een ode aan de persoonlijke stijl en de wens om je eigen weg te gaan. Het is een behangcollectie waarin alles mogelijk is, met klassiekers als Sunbeam Through TreesBright Brooklyn Bridgeen World Map Detailed, maar dan in een geheel nieuw jasje.

"Met wat fantasie en een behang zijn er geen grenzen"

Veel mensen ervaren een fotobehang als fantasieloos en ouderwets en ze laten zich misschien zelfs wel afschrikken. Met onze jubileumcollectie willen wij onze klassiekers op een nieuwe manier laten zien en ze nieuw leven inblazen. Wij willen laten zien dat een fotobehang best jouw stijl kan zijn. Met wat fantasie en een behang zijn er geen grenzen. Het gaat erom te durven', zegt Nora Felin, hoofd marketing bij Photowall.

Voor de jubileumcollectie is ook een nieuw motief uitgewerkt door de illustratrice Cecilia Carlstedt. Het motief Cosmic Abstraction met een subtiel roze hemel en groene en grijze planeten staat symbool voor de toekomst. 

Behang op internet

FotoAl tien jaar groot in behang

'Toen wij in 2006 vertelden dat wij een traditioneel product als behang op internet wilden gaan aanbieden, trokken velen hun wenkbrauwen op, maar mijn broer Charlie en ik gaven niet op. Wij wilden het bestaande op een nieuwe manier uitdagen, maar dan volledig digitaal. Dat willen wij nog steeds en volgens mij doen wij dat met het motief van Cecilia – uitdagen. Het is opvallend, persoonlijk en vernieuwend, iets wat volgens ons de toekomst en alle mogelijkheden van de digitale techniek symboliseert', vertelt Niklas Johansson, oprichter en vice-directeur van Photowall.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen