pinterest
Alle beestjes helpen

Alle beestjes helpen

Ben je nog op zoek naar een kerstcadeau? Kijk dan even in de shop van het Wereldnatuurfonds. Ze hebben leuke spulletjes voor thuis en je dient er ook nog een goed doel mee! In de shop vind je de leukste cadeaus voor iedereen die wat heeft met beestjes, van jong tot oud. Beestachtige vormpjes voor smakelijke pannenkoeken of een boeiende dierenencyclopedie. Ook de natuur maak je blij, want met jouw aankoop help je de natuur te beschermen.

Eten met dieren

FotoAlle beestjes helpen

 

FotoAlle beestjes helpen

Iets te vieren? Met deze set bordjes en vormpjes maak je een feestelijke maaltijd. Die er ook nog eens leuk uitziet! Zo maak bijvoorbeeld de mooiste pannekoeken met deze diervormpjes. 

Kalender

FotoAlle beestjes helpen

Het WNF staat bekend om de prachtige foto's die de fotografen maken. Een selectie daarvan hangt misschien straks wel aan jouw muur om je een jaar lang te laten genieten van prachtige natuurfotografie, die is gemaakt door de beste natuurfotografen ter wereld

Dierenencyclopedie

FotoAlle beestjes helpen

Hoe ver kan een poema springen? Hoe zeldzaam is de reuzenpanda? De dierenencyclopedie ‘Dieren van de Wereld’ van het WNF geeft je een fascinerend kijkje in de wereld van dieren en antwoord op al je dierenvragen.

Laptop sleeve

FotoAlle beestjes helpen

Deze exclusieve en duurzame laptop sleeve is een mooie manier om te laten zien dat je geeft om de natuur. Natuurlijk staat de mascotte van hte WNF erop!

Check voor meer cadeau's deze site.


Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen