pinterest
Alleen nog iets aan de muur!

Alleen nog iets aan de muur!

Als het hele huis ingericht is, mist er vaak nog één ding. Kunst aan de muur. En omdat woninginrichting altijd financieel een beetje tegenvalt, is muurdecoratie het sluitstuk van de begroting. En dat is jammer. Kunst zou eigenlijk als eerste aangekocht moeten worden!

Gaten in de muur, of niet

Hoe je het went of keert, als je kunst voor aan de muur koopt, moet het worden opgehangen. Vooral als je net een nieuw huis hebt, is dat even slikken. Gaten boren, in die nieuwe, strakke muren! Het liefst wil je de lijsten ophangen zonder daarbij de muur te beschadigen. Wist je dat er systemen zijn waarbij gaten in de muur overbodig zijn? Een schilderij ophangen zonder boren, met zo’n systeem kan dat. Je bevestigt de ophangrails en kunt op een flexibele manier kunst ophangen.

Ruilen (en huilen?)

Dat flexibele, dat leggen we graag voor je uit. Je denkt wellicht: ik koop een schilderij en dat hangt er twintig jaar. Kan. Maar dat hoeft niet. Je kunt kiezen voor wisselende kunst. Bijvoorbeeld van een kunstuitleen. Of je kiest ervoor om kunst met vrienden te kopen. Elk jaar hangt er een ander schilderij bij jou aan de muur, omdat je onderling wisselt. Van ruilen komt vaak huilen, maar dit is tijdelijk! En mocht je één bepaald kunstwerk graag houden, dan kun je daar onderling afspraken over maken.

Anders dan anders

Nu je weet dat je lijsten schadeloos kunt ophangen, is het ophangen van kunst veel eenvoudiger geworden. Het systeem kan namelijk ook zware kunstwerken aan. Dus geen zorgen of de lijst wel blijft hangen. Overigens is het ook leuk om andere dingen dan een standaard lijst aan de muur te hangen. Een vloerkleed bijvoorbeeld, of je mooie servies. Een verzameling hoeden of je fiets. Ook daar zijn speciale systemen voor. Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken, als het je woning maar 'af' maakt.

FotoAlleen nog iets aan de muur!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen