pinterest
Alles wordt schoon met deze hogedrukreinigers

Alles wordt schoon met deze hogedrukreinigers

Dit is hét moment om huis en tuin op orde te maken. Opruimen en schoonmaken! Groene aanslag op het terras of een auto vraagt om een goede wasbeurt. Met een hogedrukreiniger spuit je ze snel en makkelijk schoon. Het Zweedse Husqvarna, toonaangevend producent van tuingereedschappen, presenteert een nieuwe collectie hogedrukreinigers. In vergelijking met werken met een normale waterslang gebruiken ze maar liefst 80% minder water per klus. De collectie bestaat uit acht nieuwe hogedrukreinigers voor incidenteel tot veelvuldig gebruik.

Eenvoudig

FotoAlles wordt schoon met deze hogedrukreinigers

Sluit de hogedrukreiniger met het eenvoudige GARDENA-kliksysteem aan op de kraan, bevestig de spuitlans op de hogedrukslang, stop de stekker in een stopcontact en je bent klaar om te beginnen. Het spuiten doe je door de handgreep in te drukken. Doordat deze aangepast is aan je vingers vraagt dit nauwelijks inspanning, zelfs niet tijdens langdurig gebruik. De haspel zorgt dat de slang soepel af rolt. Na gebruik rol je ‘m ook weer snel en gelijkmatig op.

Ergonomisch

FotoAlles wordt schoon met deze hogedrukreinigers

De hogedrukreiniger van Husqvarna is zeer compact. De spuitlans, slang, elektriciteitskabel, mondstukken en schuimspuit worden op de machine zelf opgeborgen. Het apparaat is soepel voort te bewegen door de grote wielen en de telescopische draaghandgreep. Die pas je eenvoudig aan op de eigen lichaamslengte. De lange spuitlans voorkomt bukken en op ladders klimmen en zorgt voor een goede werkhouding. De draaikoppelingen voorkomen dat de extra lange, flexibele hogedrukslang (tot 15 meter) onverhoopt verstrikt raakt. Elke hogedrukreiniger is standaard uitgerust drie opzetstukken: een schuimspuit en twee mondstukken. Het ene mondstuk met platte straal is voor normaal gebruik, het andere met roterende straal is om hardnekkig vuil te verwijderen. De schuimspuit is bedoeld voor reinigingsmiddel dat gedoseerd wordt afgegeven.

Diverse modellen

FotoAlles wordt schoon met deze hogedrukreinigers

In totaal introduceert Husqvarna acht hogedrukreinigers. Variërend van een instapmodel voor de eenvoudige schoonmaak van bijvoorbeeld terras en auto. De meest geavanceerde modellen zijn ontwikkeld voor de reiniging van lastige en grote oppervlaktes zoals bijvoorbeeld gevels, caravans en campers. Op elke hogedrukreiniger zijn extra opzetstukken te bevestigen.

Koop nu een hogedrukreiniger op BOL.COM

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen