pinterest
Allstairs maakt trappen op maat

Allstairs maakt trappen op maat

De trap in huis of in een bedrijfspand is al lang niet meer alleen een praktisch element; trappen maken je huis, winkel, hotel of restaurant tegenwoordig ook mooier en unieker. Omdat veel gebouwen een bepaalde trap nodig hebben, worden ze op maat gemaakt in vele vormen. De creatieve experts van het gespecialiseerde bedrijf Allstairs Trappen Benelux realiseren moeiteloos elke droomtrap, ongeacht de voorkeuren die je hebt. Dankzij het uitgebreide assortiment vormen en materialen is een exclusieve trap voor allerlei soorten ruimtes mogelijk. In dit artikel laten we een aantal mooie voorbeelden zien.

Ruime waaier

FotoAllstairs maakt trappen op maatDe rondingen van deze trap zijn gevormd volgens de rij van Fibonacci. Hierdoor waaiert de trap ruim uit en krijgt een uitnodigende uitstraling. De trap is geheel gemaakt van staalplaat en aan de onderzijde gestukadoord. De laser gesneden gaten in de balustrades maken deze trap helemaal af. 

Zwevende treden

FotoAllstairs maakt trappen op maatDe combinatie van deze zwevende eiken treden met donker glas passen uitstekend bij het gehele warme interieur in deze woning. De vide is in dezelfde stijl doorgezet en afgewerkt met donker glas. 

Glazen spiraaltrap

FotoAllstairs maakt trappen op maatDeze glazen spiraaltrap met zwevende glazen treden is een gepatenteerd systeem dat werd ontwikkeld door Allstairs Benelux. De verlichting in de treden geeft een luxueuze tint aan het gehele interieur. 

Klassiek

FotoAllstairs maakt trappen op maat

Allstairs maakt ook klassieke trappen zoals dit houten exemplaar in een prachtige notariswoning. De details van de trap zijn afgestemd op het overige timmerwerk in de woning. De leuningen en trapbomen lopen allemaal rond met kuip- en wrongstukken. 

Kijk voor meer informatie op de website van Allstairs.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen