pinterest
Altijd mals vlees op de BBQ

Altijd mals vlees op de BBQ

Het blijft ook de komende dagen prachtig weer! De eerste BBQ’s zijn hier en daar al aangestoken. Barbecueën anno 2017 betekent steeds meer healthy en culinair, en voor sommigen een way of life. En natuurlijk lopen de ontwikkelingen daarin mee.

Altijd super mals vlees op de barbecue, kan dat?

FotoAltijd mals vlees op de BBQ

Chef-koks doen niet meer anders: Eerst even het vlees (al dan niet gemarineerd) Foodsaven. Dit is het heel eenvoudig, met een apparaatje, vacuüm verpakken van voedsel. GeFoodSaved vlees ga je vervolgens sous-vide bereiden. Dit betekent dat het vlees ingepakt en wel wordt ondergedompeld in een met water gevuld sous-vide apparaat, waar het langzaam op exact die temperatuur gebracht wordt waarbij vlees een bijzonder malse structuur aanneemt. Als het vervolgens is uitgepakt en sissend boven de gloeiende kolen ligt neemt het ook nog eens die unieke barbecuesmaak op.. De reactie van de gasten, na die eerste hap, is onbetaalbaar.

Vlees marineren in 1 minuut?

FotoAltijd mals vlees op de BBQ

Ook dat is niet langer slechts een droom! Door het vacuüm trekken de vezels van het vlees open, en neemt het in no-time de marinade in zich op.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen