pinterest
Dit is de groenste kleur van het jaar

Dit is de groenste kleur van het jaar

Wil jij je interieur verduurzamen? Dan is dit je kans! Amazona roept Velvet Pink uit tot groenste kleur van het jaar 2020. Net als Vert de Bleu, Zonnestraal Oker, Mandarine en de 30 andere kleuren van het ecologische krijtverfmerk. De verf is namelijk gemaakt op basis van natuurlijke grondstoffen en kleurpigmenten, is gifvrij en bevat geen oplosmiddel (VOS) of stoffen die niet afbreekbaar zijn. Alle kleuren zijn dus 100% ecologisch en vormen samen het groenste kleurenpalet van 2020.

FotoDit is de groenste kleur van het jaar

Amazona velvet pink

Gezond geluk in huis

Streef je een ecologische levensstijl na? Of wil jij gewoon een gezondere woonomgeving? Dan is de 100% ecologische krijtverf van Amazona de juiste keuze. Hier zitten geen ongezonde stoffen in en is daarom veilig voor je woonomgeving én voor de aarde. Happy new home! Amazona krijtverf is 100% ecologisch. Het is geschikt voor muren, hout en vele andere toepassingen.

FotoDit is de groenste kleur van het jaar 

Natuurlijk pigment

De krijtverf heeft een uitstekende dekkracht en kleurverzadiging door de hoge dosis natuurlijke pigment. Meestal is één laag verven al voldoende bij een verbruik van 8-9m2 per liter. Doordat de kleuren zijn opgebouwd in kleurenpaletten is het nog eenvoudiger om kleuren te kiezen en op elkaar af te stemmen. En, er worden geen dierlijke producten in de ecologische krijtverf gebruikt, hierdoor verf je dus ook nog eens heel vegan!

FotoDit is de groenste kleur van het jaar

FotoDit is de groenste kleur van het jaar

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen