pinterest
Comfort in keuken en badkamer anno 2020

Comfort in keuken en badkamer anno 2020

Het zijn twee ruimtes in huis waar we actief tot rust komen. De keuken en badkamer van 2020 zijn daarom voorzien van alle gemak en comfort. Ruimte om te koken, in een keuken waar alles op z'n plek ligt, die ruim is ingericht, zodat erin 'gewoond' kan worden. Dat maakt koken zo ontspannend. Terwijl de badkamer ons een gevoel van wellness geeft, waar we graag de dag beginnen of eindigen. Een greep uit de producten die we graag in ons huis terugzien.

Het kloppend hart, de woonkeuken

FotoComfort in keuken en badkamer anno 2020

Deze keuken is het kloppend hart van het huis, waar iedereen graag samenkomt. Deze staat centraal in het gezin. Het is niet voor niets dat tegenwoordig in nieuwbouwhuizen de grootste ruimte voor de keuken wordt gereserveerd. Een kookeiland past daar perfect bij en geeft de mogelijkheid om gezellig bij de chef des huizes te hangen. Ook zien we in de keukentrends van 2020 dat materialen van de keuken doorgetrokken worden in de rest van de woning, zodat de keuken opgaat in het interieur. En daardoor zien we dat stijlen worden gemixt. Zo wordt je nieuwe keuken nóg persoonlijker. (bron: Tieleman Keukens).

Stijlvol opbergen

FotoComfort in keuken en badkamer anno 2020 

Badkamers anno 2020 zijn ware ontspanningsruimtes thuis. Daar hoort een opgeruimde badkamer bij. Specialist op het gebied van opbergen is Duravit. Onlangs werden twee praktische opbergkasten geïntroduceerd. De afgeronde typische vormgeving van de kastdeur uit de Happy D.2 plus serie is ontworpen door Sieger Design. Bij de in twee maten verkrijgbare kasten zorgen kleine schappen in de kofferdeur voor een perfect opgeruimd interieur.

Badkamer- en keukenkranen

FotoComfort in keuken en badkamer anno 2020

MGS Milano bracht als een van de eerste fabrikanten zowel keuken- als badkamerkranen van zeer hoogwaardig staal op de markt. Het dure verwerkingsproces resulteerde in een range van rvs kranen van uitmuntende kwaliteit en uitstraling. De MB288 voor de badkamer is strak met een slanke uitloop. Het uiterlijk heeft deze stijlvolle kraan te danken aan de deskundige ambachtslieden die de kraan handmatig hebben gepolijst tot een matte afwerking. Deze tweegatsmixer is geschikt voor wandmontage. Naast techniek en ontwerp brengt de keuze voor 100% massief rvs ook een gezondheidheids aspect met zich mee. Het gebruik van dit materiaal zorgt ervoor dat de MGS kranen loodvrij zijn, waardoor er geen looddeeltjes in het drinkwater terecht kunnen komen. Dit geldt eveneens voor onderstaande Nemo RHA keukenkraan van MGS. Deze kraan kan tevens in het keukenblad verdwijnen. 

FotoComfort in keuken en badkamer anno 2020 

 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen