pinterest
Balans in huis

Balans in huis

De Balance collectie van Graham & Brown wordt gekenmerkt door eenvoudige, strakke lijnen, slanke structuren en een fris en trendy kleurenpalet. Wil je weten of deze collectie ook op jouw muren staat, bekijk het dan in de Graham & Brown app.

Subtiel effect

FotoBalans in huis
Balance maakt gebruik van vergulde geometrische lijnen om het kleinste schijnsel van licht weer te geven, waardoor een gevoel van ruimte ontstaat. Terwijl donkere tinten contrasteren met het zilver en goud, bieden gedempte kleuren een natuurlijke Scandinavische touch. Dunne lijnen bieden een subtiel effect en kunnen worden geaccentueerd met extra gouden accessoires en highlights. Combineer met delicaat blad, eikenhout en zachte verlichting om een licht en toch schitterend gevoel te creëren.

Graham & Brown app

FotoBalans in huis 

Graham & Brown heeft de eerste app in zijn soort ontwikkeld voor het visualiseren van patronen en kleuren aan de muur. De Graham & Brown app is in eigen beheer ontwikkeld zodat mensen die hun huis inrichten, kunnen bekijken hoe het patroon eruitziet op de muur, voordat ze hun keuze maken. Op deze manier kan je precies zien hoe Balance er in je huis uit ziet. 

FotoBalans in huis

Graham & Brown DecoratAR is gratis beschikbaar in de Apple App Store als je zoekt naar “Graham & Brown”.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen