pinterest
Gezellig samen eten met de tafelbarbecue

Gezellig samen eten met de tafelbarbecue

Perfect voor in deze lastige tijd, de Barbecook Carlo tafelbarbecue. Omdat iedereen toch de meeste tijd binnen zit, kunnen we er maar beter het beste van maken! Met deze barbecue kun je thuis op het terras in de tuin of op een veldje in de buurt grillen. Dat is te danken aan het compacte ontwerp en aan het feit dat je snel 'grill ready' bent. Handig als je een bijgerecht van gegrilde groenten aan tafel wilt klaarmaken. Maar ook om een flinke T-bone steak te grillen.

Zuinig en rookvrij

FotoGezellig samen eten met de tafelbarbecue

Je kunt deze houtskool-BBQ gewoon midden op tafel zetten, veilig en wel. De ingebouwde ventilator zorgt voor een constant en regelbaar vuur. Zo houd je maximale controle en grill je rookvrij. Bovendien is Carlo erg zuinig: je hebt minder houtskool nodig voor meer resultaat. De slimme aanmaak zorgt dat je snel aan de slag kunt met barbecue├źn.

Geschikt voor een BBQ met vijf personen

FotoGezellig samen eten met de tafelbarbecue
De tafelbarbecue blijft veilig koel aan de buitenkant als het binnenin gloeiend heet wordt. Wel zo kindvriendelijk. De opstaande rand zorgt ervoor dat alle bereidingen keurig op het rooster blijven liggen. Alle onderdelen zijn eenvoudig te demonteren en vaatwasserbestendig. De tafelbarbecue neem je makkelijk mee dankzij de handige draagtas. Carlo is geschikt voor een BBQ met vijf personen. Verkrijgbaar in de kleuren Chili Pepper, Army Green, Sunshine Yellow, Urban Grey en Sky Blue. De ventilator van de barbecue werkt op vier AA batterijen.

Bekijk hier meer buitenkeukens en barbecues.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen