pinterest
Behang met Oosters tintje

Behang met Oosters tintje

Het heeft altijd een sjieke uitstraling, behang dat is geïnspireerd op het Oosten. Voor de Asian Lattice collectie doken de ontwerpers van Graham & Brown in hun rijke archief. Zo ontstond een perfect en eigentijds Oosters behang. Het is een hedendaagse inkleuring van een origineel behang uit het oude archief. Met deze moderne invulling krijgt een archiefstuk een nieuw leven. Het intrigerend Oosters kleurenpalet bestaat uit vier kleuren.

Asian Lattice Teal

FotoBehang met Oosters tintje

De combinatie van een Oosterse juweelblauwe achtergrond met een koperkleurig geometrisch patroon heeft geresulteerd in behang Asian Lattice Teal.

Asian Lattice Sky

FotoBehang met Oosters tintje

Asian Lattice Sky is voorzien van een gedurfde, kobaltblauwe achtergrond in combinatie met moderne, zilveren metallic details.

Asian Lattice Saffron

FotoBehang met Oosters tintje 

Hier wordt een traditioneel, Oosters patroon gecombineerd met modern, zilver metallic. De saffraangele achtergrondkleur zorgt voor een levendige uitstraling. Het zilveren, geometrische ontwerp geeft een moderne kijk op een klassieke compositie.

Asian Lattice Blush

FotoBehang met Oosters tintje 

De kalmerende, moerbeikleurige achtergrond, versierd met een trendy koperen patroon zijn de kenmerken van behang Asian Lattice Blush.

Voor meer informatie, check hier.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen