Originele patronen uit historische panden op de muur. Little Greene behangcollectie

Behang met bijzonder en kleurrijk design is niet meer weg te denken uit ons interieur. De betoverende kleuren en ontwerpen geven elke ruimte een unieke look. De nieuwste behangcollectie van dit jaar is voor elke interieurliefhebber om van te smullen. 

Behangcollectie gebaseerd 400 jaar historische interieurdecoratie van Little Green en National Trust #behang #interieur #behangcollectie #interiordesign #interieurstyling #littlegreen

Historische interieurdecoratie

De nieuwste behangcollectie van Little Greene is een eclectische collectie gebaseerd op originele patronen uit historische panden, die in het beheer zijn van National Trust. De collectie bestaat uit 42 kleurstellingen verdeeld over zeven ontwerpen en is geïnspireerd op meer dan 400 jaar historische interieurdecoratie.

Elk behang in de collectie is opnieuw getekend en gekleurd met respect voor de traditionele methoden en materialen, waarmee de ontwerpen oorspronkelijk zijn gemaakt. Georgiaanse en Victoriaanse blokdrukprints en ook oudere, decoratieve objecten, waaronder een wandkleed van leer en een 15e-eeuws wandtapijt. Een tijdloze behangcollectie voor woningen in alle bouwstijlen en voor alle ruimtes in huis. Van de woonkamer tot je nieuwe werkkamer, de slaapkamer, de badkamer én het kleinste kamertje in huis: het toilet.

De National Trust Papers II-collectie bestaat onder meer uit het betoverende bloesempatroon ‘Massingberd Blossom’ uit Gunby Hall in Lincolnshire, het speelse en innemende ‘Burges Snail’ uit Knightshayes Court, het authentieke, laat Georgiaanse ‘Beech Nut’, ontdekt in Oxburgh Hall in Norfolk, het levensboomontwerp ‘Mandalay’, dat ontleend is aan een leren wandkleed, gekocht door Rudyard Kipling, het damastontwerp ‘Tulip’, het kleinschalige patroon ‘Moy’ en het verfijnde, botanische ‘Millefleur’, geïnspireerd op een liefdevol bewaard gebleven wandtapijt in Montacute House.

De prachtige behangontwerpen zijn niet alleen een geweldige aanvulling op elk interieur, maar ook een manier om voor altijd en voor iedereen de natuur, schoonheid en historie te onderhouden. Meer informatie vind je op de website van Little Greene

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen