pinterest
Behangtrends

Behangtrends

Behang is ideaal om snel een metamorfose te realiseren in je interieur, omdat het is geïnspireerd door fashion, media of anderszins. Hoe dan ook, het maakt niet uit met deze drie geselecteerde behangen van Graham & Brown wilt u niets liever dan uw interieur een nieuwe look te geven.

Pure

De trendwatchers onder ons weten al lang dat marmereffecten helemaal in zijn dit seizoen, maar op de muur kwamen ze, tot nu toe, niet helemaal tot hun recht. Dit prachtige behang, gekozen als behang van het jaar van Graham & Brown, past de nieuwste modetrend toe voor een leefbaar interieur.

FotoBehangtrends

De trendy combinatie van antraciet en rosé goud is een stijlvol schot in de roos. Het geeft de muur een vleugje drama en tegelijkertijd weerkaatsen de metallic elementen van het ontwerp licht terug de kamer in; hierdoor lijkt een kleine kamer groter. De glanzende, sensueel wervelende vormen zorgen voor de rest.

FotoBehangtrends
Met de innovatieve ‘paste-the-wall’-technologie wordt de muur met lijm ingesmeerd in plaats van het behang. Hierdoor is de kans op luchtbellen en scheuren klein en is geen behangtafel meer nodig. Binnen enkele minuten een gloednieuw decor.

Tropical beige

De tropische fashion trend is moeilijk te negeren geweest. Graham & Brown heeft deze trend omgezet in een behang.

FotoBehangtrends

Recente trends in bloemen zijn verhuisd naar een meer eenvoudige blad ontwerp. De krijtachtige beige achtergrond gemengd met de warme metallic tinten van het bladgoud voor een gevoel van echte glamour. 

Honolulu palmgroen

FotoBehangtrends

Dit ultrahippe palmbehang past helemaal in de huidige tropische modetrend. Het is een prachtig en zeer veelzijdig design en het echte drama ontstaat door de donkere kleuren of meer subtiele effecten met de neutrale kleuren. De glitterachtergrond en metallic versieringen op de bladeren maken dit design speciaal. Dit behang dat een statement maakt met palmgroen, wit en metallic ziet er fabulous uit op alle vier de muren. 

Het vliesbehang heeft de innovatieve ‘paste-the-wall’-technologie, de muur wordt met lijm ingesmeerd in plaats van het behang waardoor het behang veel makkelijker op te hangen en te verwijderen is. Je bent dus minder tijd kwijt met decoreren.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen