Realiseer je droomhuis met Beurs Eigen Huis

Ben je van plan een huis te gaan bouwen of is je woning aan een verbouwing toe, ga je verhuizen of verduurzamen? Bezoek de beurs Eigen Huis van 24 t/m 26 maart 2023 in Jaarbeurs Utrecht. Voor al je woonplannen ben je bij Beurs Eigen Huis namelijk op het juiste adres! Bestel online je tickets met een mooie korting. Gebruik KORTINGSCODE: BWM@VJ23

Beurs Eigen Huis is het vertrekpunt voor iedereen met (ver)bouw- of woonplannen. Welke woondromen je ook hebt: op Beurs Eigen Huis is er altijd wel een expert aanwezig die het voor je kan realiseren. Een steengoed ontwerp van je nieuwe huis, een helder lichtplan voor je slaapkamer, duurzame ontdekkingen om je woning toekomstbestendig te maken.

Kom langs en maak kans op mooie prijzen


Met een bezoek aan stand B4.44 van UW Woonmagazine en met de aankoop van een fantastisch woonpakket met veel korting, bestaande uit diverse glossy woonmagazines, maak je ook nog eens iedere dag kans op een supertoffe giveaway. Cadeaubonnen van het te gekke Werk aan de Muur of Puurteak, een luxe gietijzeren pan van AGA by Denardi, maar de klapper is de hoofdprijs die we namens Boretti maar liefst 2x mogen weggeven: de Kamado BBQ.


Dus vraag je ticket aan, bezoek onze stand, verwen jezelf met een heerlijk woonpakket en win, win, win! ๐—•๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—น๐˜๐—ถ๐—ฐ๐—ธ๐—ฒ๐˜๐˜€ ๐—บ๐—ฒ๐˜ โ‚ฌ ๐Ÿฑ,- ๐—ธ๐—ผ๐—ฟ๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ธ๐—ผ๐—ฟ๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐—ฐ๐—ผ๐—ฑ๐—ฒ: ๐—•๐—ช๐— @๐—ฉ๐—๐Ÿฎ๐Ÿฏ

Huis bouwen


Zelf een huis bouwen, wie droomt daar niet van? Alles helemaal maken zoals je dat voor ogen hebt. Een leuk proces, maar waar ga je beginnen en waar moet je rekening mee houden? Een goede voorbereiding is het halve werk. Laat je daarom op de beurs goed informeren over alle mogelijkheden die er zijn. Architecten, huizenbouwers, aannemers, bouwadviseurs, makelaars en kavel-aanbieders; samen met hen is het makkelijker kiezen voor die grote woonkeuken, het mooie zicht op de tuin of juist het bouwen van een heel duurzaam huis zonder energierekening. 

Groen bouwen of verbouwen

Op Beurs Eigen Huis zijn ook alle experts te vinden die je nodig hebt bij de bouw of verbouwing van je โ€˜groeneโ€™ droomhuis. Je komt alles te weten over het voordeel van zonnepanelen, een goed klimaatsysteem, je woning op een duurzame en milieuvriendelijk manier verwarmen en koelen kan door een warmtepomp en voor goed isolatie- advies ben je bij Beurs Eigen Huis ook op het juiste adres.

Droominterieur


Je droomhuis is pas af als ook de inrichting helemaal naar wens is. Maar een huis smaakvol inrichten is een hele klus. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Dan is Beurs Eigen Huis er voor jou! Laat je onderdompelen in een wereld aan woonmogelijkheden en stel je vragen aan architecten, stylisten, adviseurs en ontwerpers. Of je nu op zoek bent naar decoratie voor je woonkamer, slaapkamer of tuin. Hier vind je ideeรซn, tips, de leukste woonadressen, binnenhuisarchitecten en voorbeelden van interieurs.

Bestel tickets met โ‚ฌ 5,- korting

Koop hier je tickets met korting voor de Voorjaarseditie (24 t/m 26 maart) van BEURS EIGEN HUIS, hรฉt event voor al je (ver)bouw- woon- en tuinplannen! Gebruik kortingscode: BWM@VJ23 krijg je โ‚ฌ 5,- korting op je ticket!

We zien je graag op 24, 25 of 26 maart 2023 in Jaarbeurs Utrecht!

Bouwmedia

Inspiratie door informatie

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen