pinterest
Beurs Eigen Huis 2024

Beurs Eigen Huis 2024

Heb je plannen om te verbouwen, te verduurzamen, ga je verhuizen, een huis bouwen of is het tijd om je interieur onder handen te nemen? Zet dan een bezoek aan de Beurs Eigen Huis van 22 t/m 24 maart in je agenda!

Speciaal voor de fans van uw-woonmagazine.nl hebben we gratis toegangskaarten! Bestel hier je kaarten met kortingscode: BWM@24 en bezoek gratis dé beurs voor het (ver)bouwen, verduurzamen & inrichten van jouw droomhuis en tuin in Utrecht

Groots spektakel

FotoBeurs Eigen Huis 2024Beurs Eigen Huis kondigt hierbij zijn 25e jubileumeditie aan. Het tweejaarlijkse event is inmiddels onmisbaar voor iedereen met plannen voor het (ver)bouwen van een droomhuis. Terugkerende thema's zijn bouwen en verbouwen, duurzaamheid en energie, keuken en bad en interieur en tuin. Om deze mijlpaal te vieren, wordt groots uitgepakt. Bestel daarom tijdig je tickets voor Beurs Eigen Huis van 22 t/m 24 maart 2024, in de Jaarbeurs Utrecht.

Badkamer en sanitair

FotoBeurs Eigen Huis 2024Ook dit voorjaar verwelkomt de Beurs Eigen Huis vooraanstaande merken op het gebied van badkamer en sanitair. Ontdek de nieuwste trends en laat je inspireren door innovatieve producten. Een hoogtepunt is de kans op een gedetailleerde 3D-tekening van je badkamer, die je direct via Virtual Reality kunt ervaren. Zo kunnen je badkamerplannen tot leven komen.

Boeklancering 'Wat de gek ervoor geeft' 

FotoBeurs Eigen Huis 2024

Een bijzondere toevoeging aan deze 25e jubileumeditie is de boeklancering van het nieuwe boek 'Wat de gek ervoor geeft' door Alex van Keulen, makelaar en bekend van Kopen zonder Kijken. Alex zal gedurende drie dagen aanwezig zijn op de beurs om tips te geven over het kopen, verkopen en onderhouden van je woning. En natuurlijk is zijn boek verkrijgbaar op de beurs.

Nieuw thema: Erfgoed & Ambachtplein

FotoBeurs Eigen Huis 2024Voor het behoud en onderhoud van monumentaal vastgoed wordt dit jaar voor het eerst het Erfgoed & Ambachtplein geïntroduceerd. Hier worden verschillende oplossingen voor erfgoedspecialisten, vakmannen en eigenaren van monumenten besproken.

Influencer theater

FotoBeurs Eigen Huis 2024Als kers op de taart introduceren we ons gloednieuwe Influencer Theater. Hier zullen bekende influencers inspirerende workshops en lezingen geven, waardoor bezoekers waardevolle inzichten krijgen en direct toepasbare ideeën voor hun (ver)bouwprojecten opdoen.

Tickets met korting 

FotoBeurs Eigen Huis 2024Mis de 25e jubileumeditie van Beurs Eigen Huis niet, een ongeëvenaarde ervaring vol inspiratie, innovatie en experts op het gebied van wonen en (ver)bouwen. De beurs vindt plaats van 22 tot en met 24 maart 2024. Tip: Er is een knutselplein waar kinderen van 3 tot 13 jaar twee uur lang onder begeleiding mogen knutselen. Zo kun je zelf in alle rust de beurs verkennen.

Bestel hier je kaarten met korting, code = BWM@24

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen