pinterest
Beveilig je huis met Wi-Fi beveiligingscamera via smartphone

Beveilig je huis met Wi-Fi beveiligingscamera via smartphone

Zelfs als je niet thuis bent, ben je dicht bij huis met de nieuwe Honeywell Lyric C1 Wi-Fi beveiligingscamera. Dit slimme, connected product biedt je meer comfort en veiligheid en is een echte kostenbespaarder.

Camera stuurt bericht naar je smartphone of tablet

Vraag je je wel eens af wat er thuis gebeurd als je er zelf niet bent? Met de Wi-Fi beveiligingscamera kan je het nu allemaal op afstand in de gaten houden. Wanneer de camera ongebruikelijke bewegingen detecteert of geluid hoort, stuurt hij direct een notificatie naar je smartphone of tablet via de Lyric-app.

FotoBeveilig je huis met Wi-Fi beveiligingscamera via smartphone

Met behulp van de Lyric-app op uw smartphone of tablet is de compacte C1 in enkele snelle stappen te installeren. De C1 kan met de verstelbare, magnetische voet op een vlak oppervlak geplaatst worden. Ook is de C1-camera aan de muur te bevestigen, waardoor hij in elke ruimte past.

De camera maakt 720p HD-video’s (30fps) bij normale lichtomstandigheden en heeft nachtzicht voor donkerder omgevingen. Met zijn brede kijkhoek van 135 graden biedt de C1 goed beeld, zonder hem te hoeven draaien of kantelen.

De ingebouwde luidspreker maakt tweewegcommunicatie mogelijk – handig als je je huisdier wilt toespreken zodat hij van de bank afgaat

FotoBeveilig je huis met Wi-Fi beveiligingscamera via smartphone

Wanneer de C1 ongebruikelijke bewegingen detecteert of geluid hoort, stuurt hij direct een notificatie naar uw smartphone of tablet via de Lyric-app. Daarnaast stuurt hij een e-mail naar het geregistreerde account.

De slimme geluidsdetectie van de C1 met ingebouwde microfoon herkent het alarm van rook- en koolmonoxidemelders en stuurt op basis daarvan ook een notificatie. De ingebouwde luidspreker maakt tweewegcommunicatie mogelijk – handig als u uw huisdier wilt toespreken zodat hij van de bank afgaat of als u wilt praten tegen iemand in die ruimte.

FotoBeveilig je huis met Wi-Fi beveiligingscamera via smartphone

De C1 werkt via 220V-voeding waardoor je geen batterijen hoeft te vervangen. En dankzij de lokale versleutelde opslag – de C1 wordt geleverd met een SD-kaart van 8 GB – zijn beelden op elk moment op te nemen, zelfs als de wifiverbinding in huis uitvalt. Daarnaast worden beelden automatisch 24 uur gratis en veilig opgeslagen in de cloud, van waaruit ze zijn te streamen en downloaden via de Lyric-app.

De C1 is een slimme camera: als hij beweging of geluid heeft gedetecteerd, slaat hij ook de beelden in de seconden vóór de gebeurtenis op. Verder is het mogelijk twee digitale-detectiezones in te stellen. Daarmee weet de C1 dat hij bewegingen als die van bijvoorbeeld een plafondventilator moet negeren.

FotoBeveilig je huis met Wi-Fi beveiligingscamera via smartphone

Daarnaast is de detecteerfunctie van de C1 automatisch aan en uit te schakelen op basis van de locatie van uw smartphone (geofencing). De krachtige 256-bit end-to-end versleuteling helpt beelden veilig op te slaan en te versturen.

De Lyric C1 Wi-Fi Beveiligingscamera is nu verkrijgbaar bij verschillende e-tailers voor een adviesprijs van 119 euro.


Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen