pinterest
Bewaar-app als oplossing voor de krappe woningmarkt

Bewaar-app als oplossing voor de krappe woningmarkt

De krapte op de woningmarkt dwingt ons flexibel met beperkte ruimte om te gaan. We wonen langer op minder vierkante meters of zijn aangewezen op tijdelijke of creatieve oplossingen. Dat vraagt ook om een flexibele opslag van spullen die even niet in huis passen maar die we niet weg willen doen.
Met SmartStorage van Inbox, de eerste bewaar-app voor spullen van Nederland, sla je die spullen nu net zo eenvoudig op als bijvoorbeeld foto’s in de cloud. Via de app wordt de opslag geregeld, is bij te houden welke spullen er zijn opgeslagen en kunnen deze op elk moment weer worden teruggebracht.

Krappe woningmarkt

FotoBewaar-app als oplossing voor de krappe woningmarkt 
De Nederlandse Vereniging van Makelaars gaf in september code rood af. Er zijn niet genoeg woningen beschikbaar en de woningen die worden aangeboden zijn binnen mum van tijd weg. Een gevolg is dat steeds meer mensen gedwongen langer op dezelfde plek wonen, ook als de gezinssamenstelling verandert. Tegelijkertijd is er steeds meer vraag naar flexibele, kleine woonvormen die snel kunnen worden geplaatst op gerealiseerd. In beide gevallen moet er selectief worden omgegaan met spullen.

Als de berging moet worden omgetoverd tot bijvoorbeeld babykamer, valt de keuze al snel op praktische dingen. Maar juist spullen zonder wezenlijk doel kunnen de meest dierbare zijn. Denk aan mappen met kindertekeningen, oude fotoalbums, die gave designstoel die ooit, in een groter huis, misschien wel past of dat antieke theeservies van oma. Een gehuurde opslagbox kan dan een oplossing zijn. Maar dat gedoe met sjouwen, ritten met busjes en geklungel met slotjes en pasjes staat veel mensen tegen.

De cloud voor spullen

FotoBewaar-app als oplossing voor de krappe woningmarkt 
Inbox maakt het met de slimme SmartStorage app heel eenvoudig. De klant zet de spullen die hij wil opslaan klaar en plant een haalafspraak. Inbox haalt de spullen vervolgens thuis op, en slaat ze veilig op. In de app is precies te zien wat er is opgeslagen. Als de spullen, of slechts een deel ervan, weer nodig zijn, kan eenvoudig worden geregeld dat deze weer worden thuisbezorgd.
 
Niet alleen voor tijdelijke opslag van dierbare spullen is dit een handige oplossing. Ook seizoensspullen als ski’s, schaatsen, kerstspullen of tuinmeubels en zelfs bedrijfsvoorraden; alles wat thuis of op het werk in de weg staat, kan met de SmartStorage app worden opgeslagen. Elke klant krijgt precies de ruimte die hij nodig heeft. Ook als er tijdelijk meer of minder moet worden opgeslagen groeit of krimpt de grootte van de gehuurde opslag mee. 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen