pinterest
Bewegingssensor vergroot veiligheid

Bewegingssensor vergroot veiligheid

Naast een ruime keuze aan veiligheidsbeslag, voorzien van het hoogste SKG***-keurmerk, optimaliseert Intersteel nu met haar nieuwste deurcamera jouw gevoel van veiligheid in huis. Het assortiment is uitgebreid met een 2.1 versie die voorzien is van een bewegingssensor. Daarmee draagt deze deurcamera tevens bij aan het verkrijgen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Gevoel van veiligheid

FotoBewegingssensor vergroot veiligheid 

Met een digitale deurcamera zie je snel wie er voor de deur staat. Het LCD scherm en een grote kijkhoek zorgen altijd voor goed en duidelijk beeld. Zo voel je je beschermd in je eigen huis. Kunnen zien wie er voor de deur staat, is bovendien een vereiste voor het verkrijgen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Ronald Taling, directeur van Intersteel zegt: 'Wij willen graag dat mensen zich geborgen voelen in hun eigen huis. Nu onze deurcamera is uitgebreid met een bewegingssensor zijn we ervan overtuigd nog beter bij te dragen aan hun gevoel van veiligheid.'

Welke variant je ook kiest, een digitale deurcamera draagt altijd bij aan een veiliger gevoel in je woning.

De nieuwe digitale deurcamera 2.1 heeft een foto- en filmfunctie én een bewegingssensor. Met zijn 4,3 inch LCD scherm geeft hij altijd een goed scherp beeld. Wanneer iemand aanbelt of de bewegingssensor anderszins wordt geactiveerd, wordt daar automatisch een foto of film van gemaakt. De bestanden worden opgeslagen op de bijgeleverde geheugenkaart (micro SD card). De deurcamera is verkrijgbaar in vijf varianten en biedt daarmee voor ieder wat wils. Welke variant je ook kiest, een digitale deurcamera draagt altijd bij aan een veiliger gevoel in je woning.

 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen