pinterest
Binnenkijken bij kunst- en designverzamelaars

Binnenkijken bij kunst- en designverzamelaars

Dit willen we toch allemaal, een keer binnenkijken bij mensen die kunst en design verzamelen. Dat dachten journalist Thijs Demeulemeester en fotograaf Jan Verlinde ook. Speciaal voor dit duo openden twintig kunst- en designcollectioneurs exclusief de deuren van hun woning. Met als resultaat een prachtig boek Homes for Collectors. 

Je kijkt je ogen uit

FotoBinnenkijken bij kunst- en designverzamelaarsDat is vaak zo met dit soort boeken, je kijkt je ogen uit. Interieurs waar alles een plek heeft die perfect past. En er is zoveel moois te vinden, van Gerhard Richter en Paul McCarthy's kabouter tot een iconische Jean ProuvĂ©-tafel en de Living Tower van Verner Panton. 

De makers

FotoBinnenkijken bij kunst- en designverzamelaarsThijs Demeulemeester is lifestyle journalist en gespecialiseerd in interieur, hedendaagse kunst en architectuur. Hij schrijft onder meer voor De TijdWeekend Knack en Sabato, het weekendmagazine van De TijdTopfotograaf Jan Verlinde legt zich vooral toe op architectuur en decoratie en publiceert onder meer in Knack WeekendThe World of Interiors en Elle DecorationEerder al maakten ze het indrukwekkende boek Homes for Nomads.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen