pinterest
Binnenkijken: Nieuwbouwvilla met maatwerkinterieur

Binnenkijken: Nieuwbouwvilla met maatwerkinterieur

Op de kavel waar ooit een oude woonboerderij stond is deze nieuwbouwvilla gebouwd. “De ijsselsteentjes op de vloer in de royale entreehal herinnert je aan deze vroegere tijd,” vertelt Interieurarchitect Stephen Versteegh. “Dit stenen pad leidt je naar de dubbele deuren die toegang verlenen aan het hart van de woning.” Rechts bevindt zich de ruime living en links een maatwerkkeuken.

De ruimtes worden op een stijlvolle manier aan elkaar verbonden. “Voor het middenblok heb ik een maatwerkobject ontworpen dat in beide ruimtes functioneel gebruikt kan worden.” De donker gebeitste eikenhouten wand biedt aan de ene zijde ruimte voor keukenkasten en inbouwapparatuur, aan de andere zijde heeft de televisie, kunst en andere accessoires een prachtige plek gekregen. Een uniek statement in deze ruimte, dat een spectaculair lijnenspel laat zien.

FotoBinnenkijken: Nieuwbouwvilla met maatwerkinterieur

In het enorme kookeiland is een boomstam eettafel geïntegreerd, deze biedt uitgeschoven plaats aan zes personen. Ook de bar is van hetzelfde hout gemaakt. De ingebouwde bio-ethanol haard geeft extra sfeer in de avonduren. Sfeervol is ook de verlichting in de woning. Een strak patroon van spots en wandlampen zorgen voor de juiste belichting in iedere ruimte. In de stijlvol ingerichte living is het plafond op originele hoogte gehouden en uitgelicht met een LED lijst. “Een prachtig kader dat net zoals een vloerkleed, eenheid geeft aan de meubels in de ruimte.”

FotoBinnenkijken: Nieuwbouwvilla met maatwerkinterieur

Ook het interieur op de eerste verdieping is door Stephen ontworpen. De badkamer is luxe en voorzien een vrijstaand bad, donker wandmeubel met waskommen en inloopdouche. In de master bedroom is het gecentreerd geplaatste bed een echte blikvanger. In deze woning heeft Stephen Versteegh duidelijk zijn handtekening achtergelaten. Hij weet functionaliteit en vormgeving te combineren tot bijzondere ruimten die prettig zijn om in te leven. Mooi voorbeeld is de garderobekast, gemaakt in een verlichte nis van blank hout, omringd door greeploze kasten. Alsof de jassen in een etalage hangen!

Wil je de hele reportage van Stephen Versteegh en andere interieurarchitecten bekijken? Bestel dan hier de jubileumeditie van UW woonboek!

Lees ook: Binnenkijken bij... de mooiste projecten uit het woonboek 

Stephen Versteegh - Versteegh-Design - www.versteegh-design.com

Fotograaf: Peter Baas

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen