Binnenkijken: Stylish Glass in villa Oisterwijk

Glazen deuren en wanden geven het interieur een elegant en modern uiterlijk. Glas maakt een ruimte lichter en optisch ruimer door een verbeterde lichtinval. Een te gekke vervanging van je huidige deuren, wanden en schuifdeuren en een mooie aanwinst voor je interieur. En omdat glasprojecten zo populair zijn, zie je steeds meer variaties. Een mooi voorbeeld zijn de glasprojecten in brons glas in deze villa in Oisterwijk.

Met de laatste kennis en nieuwste technieken op het gebied van glasbewerking, maakt Stylish Glass de meest bijzondere glasprojecten, zoals deze maatwerk wandkast in de ruime open keuken. De glazen kastdeuren zijn uitgevoerd met deuren van brons Ets glas. Met de binnenverlichting krijgen de glazen deuren een fantastisch warm effect.

De op maat gemaakte taatsdeuren van brons glas geven toegang tot de luxe keuken en passen mooi bij de warme uitstraling van de villa. Ook voor de slaapkamer en badkamer zijn door Stylish Glass deuren en wanden van brons glas ontworpen.

Aan beide zijden van het bed zijn glazen deuren geplaatst; zowel voor de inloopkast als voor de luxe badkamer. En ook in de luxe badkamer is brons glas een eyecatcher!


Stylish Glass maakt alle glasprojecten op maat. Denk aan glazen deuren of wanden maar ook aan complete interieurdelen zoals glazen aanrechtbladen, wastafels van glas, vloeren & trappen van glas en op maat gemaakte spiegels. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden vraag hier dan vrijblijvend informatie aan of neem contact op met Stylish Glass.

Bekijk hier meer mooie Stylish Glass glasprojecten

Informatie aanvragen bij Stylish Glass

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen