pinterest
Blijf droog bij regen en sneeuw

Blijf droog bij regen en sneeuw

Goede functionele kleding speelt een steeds belangrijkere rol bij vrijetijdsbesteding buitenshuis. Deze kleding vraagt om de juiste verzorging. Dit is nu gelukkig makkelijker dan ooit met de speciale outdoorprogramma’s op de wasmachines van Siemens. Of het nu gaat om een winddicht zeiljack, een hardlooptenue van luchtdoorlatende stof of een compleet waterdicht snowboard- of skipak: met de speciale outdoorprogramma’s blijft alles als nieuw.

Binnenkort breekt het wintersportseizoen weer aan en wordt de skikleding tevoorschijn gehaald. En het reinigen en impregneren van deze kleding is nu een fluitje van een cent. Het speciale programma Outdoor/Impregneren van Siemens wast de kleding zo voorzichtig, dat de kwetsbare membranen en naden in de stof worden ontzien. Tijdens dezelfde wasbeurt wordt de kleding vervolgens geïmpregneerd met het toegevoegde impregneermiddel. Zo wordt de waterafstotende werking vernieuwd, terwijl de stof wel blijft ademen. Of het nu zonnig is, sneeuwt of regent: deze winter blijft het droog op de skipiste!

 FotoBlijf droog bij regen en sneeuw    FotoBlijf droog bij regen en sneeuw


Kan wel: outdoorkleding in de droger

Het impregneren van kleding is niet bij iedere wasbeurt nodig. Daarom is er voor alle ‘hightechmaterialen’ ook het pure outdoor-programma. Hiermee wordt de kleding alleen voorzichtig gereinigd. En dit geldt niet alleen voor de wasmachine, maar ook voor de droger. Normaal staan de gelijmde naden en speciale membramen bloot aan hitte. Maar bij het speciale outdoorprogramma op de Siemens wasdroger gaat dat anders: de temperatuur blijft constant laag – en dure kleding onbeschadigd.

Veel sport- en outdoorkleding is geproduceerd van licht materiaal dat transpiratie naar buiten afvoert. Deze stof droogt zeer snel. Voor deze kleding, die meestal direct op het lichaam wordt gedragen en na elke traning wordt gewassen, is het super15-programma ideaal. De temperatuur komt nooit boven de 40°C en centrifugeert voorzichtig. En toch is de was in een recordtijd van een kwartier weer schoon. Dit programma is overigens ook geschikt voor fleecekleding die licht vervuild is.

 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen