pinterest
Om te koesteren: kleine pareltjes voor in huis

Om te koesteren: kleine pareltjes voor in huis

Naarmate de dagen korter worden, omringen we ons binnen weer met alle kleine dingen die ons huis in een veilige cocon veranderen. Een fijne plek waar we vrienden en familie uitnodigen en genieten van de pareltjes om ons heen. 

FotoOm te koesteren: kleine pareltjes voor in huis

Geserveerd op een dienblad

Voor ontbijt op bed, lunch bij de laptop bij het thuiswerken of cocktails na het diner tijdens het loungen op de bank. We lijken allemaal een dienblad bij de hand te hebben, ongeacht de gelegenheid. De nieuwe versie van het traditionele designitem ontworpen door Adam Miller past perfect bij dit plaatje. Het dienblad van blomus met de naam Abento is geïnspireerd op Japans design.

Dit dienblad is ideaal voor gebruik in de keuken, badkamer, kantoor - of overal waar je een dienblad nodig hebt. Wanneer het dienblad niet wordt gebruikt om te serveren, is het bijzonder geschikt om te decoreren. Wil je op de eettafel wat kleinere accessoires zoals kaarsen en vaasjes zetten, dan kan je ze hierop clusteren en stylen. Of gebruik de tray in de badkamer voor cosmetica of in de keuken voor olie, azijn, zout en peper, waardoor het een echt veelzijdig design stuk is. Verkrijgbaar in twee maten.

Magisch marmer

FotoOm te koesteren: kleine pareltjes voor in huis

Marmer is een eeuwige favoriet voor het interieur. Het altijd duurzame en sterke materiaalvormt de basis van de Pesa collectie van blomus. De collectie bestaat uit een reeks veelzijdige objecten voor in huis en op de eettafel. De twee kleine marmeren trays maken de gedekte tafel stijlvol en geven een luxe gevoel. Prachtig voor bij een uitgebreid diner! Ook heeft de collectie een kandelaar; een bonbonnière, een paar boekensteunen en een spiegel in een marmeren voet. Een kleine en exclusieve collectie die perfect past in het moderne huis en geschikt voor het dagelijks gebruik. Shop ze online via de Bath & Living webshop

Informatie aanvragen bij Bath & Living

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen