pinterest
Opgeruimd staat netjes

Opgeruimd staat netjes

Ontspullen en de ruimte beter benutten. Het is de hedendaagse realiteit. Hoe kan de benodigde opbergruimte er beter uitzien? En hoe verzin je nieuwe oplossingen voor dagelijkse uitdagingen? In deze collectie presenteren kaschkasch en blomus hun ideeën. Een hal, slaapkamer of een andere ruimte. Iedere ruimte kan een haak, hanger of extra plank gebruiken en het design duo kaschkasch uit Keulen is uitgedaagd om hiervoor een eenvoudige oplossing te vinden.

De kleerhanger

FotoOpgeruimd staat netjes

Een kleerhanger is onmisbaar aan de kapstok. Curl is gemaakt uit één stuk gebogen metaal. Dit is stevig en onnodige lasnaden, waardoor kleding kan beschadigen, worden vermeden. Curl is verkrijgbaar in drie kleuren die perfect passen bij Panola en Pela.

De haak

FotoOpgeruimd staat netjes 

Pela is de naam van de nieuwe haak voor je jas, tas of paraplu. Te gek voor de styling van de hal! Met dit item is kaschkasch’s voorliefde voor mooie materialen duidelijk zichtbaar. Het grootste gedeelte van de haak is gemaakt van eiken, en de hardheid van eiken maakt het mogelijk om er behoorlijk wat gewicht aan te hangen. De haak zelf is gemaakt van grijs vilt dat zacht is voor de kleding en deze niet zal beschadigen. Pela wordt per drie verkocht in drie verschillende maten. 

De individuele plank

FotoOpgeruimd staat netjes 

Panola is zo eenvoudig en strak en als het gaat om stijl zal ieder object overal opvallen. De planken kunnen naar eigen inzicht met elkaar worden gecombineerd. Ze zijn gemaakt van eikenhout of gespoten MDF, en de plankbeugels worden in vier kleuren geleverd.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen