pinterest
Boomhutten om zelf te maken

Boomhutten om zelf te maken

Het belooft de komende dagen tropisch warm te worden. En zo hoort het ook in de week waarin de zomer officieel begint. Lange avonden in de tuin hangen en misschien wel de nachten ook. Wie snel is, maakt een van deze boomhutten achter het huis en kan in of op zijn eigen bouwwerk in de open lucht de nacht doorbrengen. 

Een boomhut voor iedereen

FotoBoomhutten om zelf te maken

Deze boomhut neemt niet zoveel ruimte in beslag. Dat maakt het eenvoudiger in kleine tuinen om toch een boomhut te maken. Je moet natuurlijk wel handig zijn en in het bezit zijn van een stevige boom. Het voordeel van deze houten hut is dat hij op de grond steunt, waardoor er niet zoveel kracht op de boom terecht komt.

Bedstee

FotoBoomhutten om zelf te maken

Deze boomhut heeft veel weg van een bedstee, maar dan buiten. De traditionele boom is vervangen door een stalen frame, wat het makkelijker maakt om in elke de tuin te plaatsen.

Bijna thuis

FotoBoomhutten om zelf te maken

Dit is wel een serieuze boomhut te noemen. Het is bijna een thuis. Met echt glas, kozijnen en een golfplaten dak. De gordijnen en het interieur maken deze boomhut af. Hier is het natuurlijk ook heerlijk toeven op regenachtige dagen!

Mét glijbaan

FotoBoomhutten om zelf te maken 

 Elke zichzelf respecterende boomhut heeft natuurlijk ook een glijbaan. Deze uitkijkpost is mooi rond de boom gebouwd en is groot genoeg voor de kinderen om er lekker de hele dagin te spelen. 

Sprookjesachtig

FotoBoomhutten om zelf te maken

 Alsof je door de Efteling loopt en kijkt naar binnen kijkt bij een van de sprookjes. Deze boomhut is een prachtig plekje om even tot jezelf te komen, om wat te lezen of gewoon van een afstandje de wereld in te kijken. Ingericht met kussens is deze plek er een uit duizenden!

Wilt u meer inspiratie voor uw tuin, check dan hier.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen