pinterest
Zo houd je gezond eten wel vol

Zo houd je gezond eten wel vol

Januari is bijna voorbij en daarmee voor velen ook hun goede voonrmens. Bijvoorbeeld die van gezonder eten. Maar BORA maakt het makkelijker om dit voornemen wel vol te houden. Het bereiden van voedzame, smakelijke maaltijden wordt namelijk makkelijker gemaakt met de kookplaat, inclusief de Tepan roestvrijstalen grill als een van de modulaire kookplaten.

Knapperige groenten

FotoZo houd je gezond eten wel vol

De Tepan-grill kan worden gebruikt voor het bereiden van ontbijt, lunch en diner, het bereidt op een gezonde manier alle ingrediënten. Snelle verwarming en gelijkmatige verdeling zorgen ervoor dat een temperatuur van 250°C in minder dan vijf minuten kan worden bereikt. Vlees en vis wordt gelijkmatig gebakken, sappig en smaakvol, terwijl knapperige groenten snel kunnen worden gekookt met de geconserveerde vitaminen en mineralen.

Koken voor iedereen

FotoZo houd je gezond eten wel vol

Met BORA Classic 2.0 zijn twee kookzones geïntegreerd in de volledige grill. Deze kunnen onafhankelijk worden bediend waardoor BORA Classic 2.0 de ideale keuze is, of er nu gekookt voor één of voor een heel gezin. BORA biedt veel inspiratie voor gezonde maaltijden met de BORA 10 | 10-recepten. Koken voor iedereen: gemakkelijk, gezond en smakelijk - en ook snel - is het BORA 10 | 10-principe. Met slechts 10 minuten voorbereidingstijd en 10 minuten kooktijd, kunnen gezonde gerechten worden samengesteld met een handvol ingrediënten. Een feest in uw keuken. BORA werkt bijvoorbeeld samen met de internationale culinair schrijfster Melissa Hemsley, die gespecialiseerd is in eenvoudig en gezond koken, om een van de vele BORA 10 | 10-kookboeken te maken. Alle tien recepten in het boek zijn niet alleen lekker en gezond, maar zijn er ook om snel en eenvoudig van te genieten.Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen