pinterest
Koken met kookveldafzuiging

Koken met kookveldafzuiging

BORA, fabrikant van innovatieve kookveldafzuigingen, introduceert een nieuwe productlijn: de BORA X Pure. Daarnaast beschikt het over enkele extra functies die het koken nog eenvoudiger maken. De afzuiging heeft een opvallend design en zit ietwat verzonken in het midden van de kookplaat. De kookveldafzuiging, de kookvelden en de functies worden compact geregeld via een centraal touchbedieningsveld (sControl). Dit betekent het einde van de afzuigkap voor BORA.

Neutralisatie

FotoKoken met kookveldafzuiging

BORA X Pure werkt uiterst stil – ook op hoog vermogen. Kookdampen en -geurtjes worden geneutraliseerd door een uiterst effectieve actieve-koolfilter. Alle onderdelen kunnen eenvoudig in de vaatwasser worden gereinigd. Door de geringe inbouwhoogte van minder dan 20 cm blijft er heel wat opbergruimte over in de onderkast voor pannen en ander keukengerei.

Ruimte voor pannen

FotoKoken met kookveldafzuiging

De grote oppervlakte-inductiekookzones zorgen voor een volledige en gelijkmatige verwarming. Zo wordt het makkelijker om te koken met pannen die veel ruimte innemen. Warmhouden, garen of vloeibaar maken van gerechten geschiedt bij een constante temperatuur en er is geen gevaar voor aanbranden. Het vermogen van de kookveldafzuiging wordt vanzelf geregeld door het automatische kookveldafzuigsysteem.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen