pinterest
Zwarte accessoires

Zwarte accessoires

Zwart is een belangrijke kleur dit jaar. Vooral wat betreft accessoires. Het geeft een moderne en hippe uitstraling. Bredemeijer® gaat hierin mee en komt met een aantal nieuwe mat zwarte theepotten. Daarnaast wordt een aantal bekende series uitgebreid met andere maten en met zwarte edities.

In een nieuw jasje

FotoZwarte accessoires

De bekende klassieker Duet® Bella Ronde is naast onder andere Serene Blue, Bubblegum en Carmine Red nu verkrijgbaar in mat zwart. De theepot past mooi bij de moderne industriële keukens en interieurs. Dankzij de dubbele isolerende wand blijft de thee extra lang warm en op smaak.

Fresh & tasty

FotoZwarte accessoires
Ben je meer toe aan verkoeling nu de lente voor de deur staat? Geniet dan van heerlijke ice tea met de Ice tea maker met RVS filter. Je kunt zelf bepalen welke thee je in het filter doet. Uiteraard kun je ook kiezen voor ingrediënten zoals citroen, gember, rood fruit of munt. Dankzij het filter blijft je drankje mooi helder, maar krijgt het wel de juiste smaak. Zo creëer je zelf de lekkerste drankjes.

Black box

FotoZwarte accessoires
Wat is jouw favoriete theesmaak? Sorteer de verschillende smaken overzichtelijk in een theedoos. Kies voor een doos met blikjes, speciaal voor losse thee of voor vakjes voor zakjes thee. Bij de uitvoering met 4 blikjes krijg je ook nog een maatlepel erbij. Zo heb je meteen de juiste hoeveelheid te pakken.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen