pinterest
Citruspers met alles erop en eraan

Citruspers met alles erop en eraan

Citrusvruchten persen kan gedoe zijn. Met een plakkerig werkblad tot gevolg. Daarom introduceert Severin de volautomatische CP 3537 citruspers waarbij alles vanzelf gaat. Dankzij de innovatieve technologie doet de citruspers, met één druk op de knop, zijn werk. Het sap wordt tot de laatste druppel uit de sinaasappel geperst. Of uit de grapefruit, citroen of limoen. Zo start je elke dag met een perfecte sapopbrengst, en een heerlijke shot gezondheid.

Druppelstop

FotoCitruspers met alles erop en eraan

De Multi-size perskegel is geschikt voor kleine en grote citrusvruchten. Je hoeft dus niet te wisselen tijdens het persen van de verschillende vruchten. Door de gesloten constructie heb je geen last van spatten tijdens het persen. De gietopening met druppelstop maakt het mogelijk om het sap rechtstreeks in het glas te laten stromen.

Geschikt voor de vaatwasser

FotoCitruspers met alles erop en eraan


De citruspers is voorzien van rubberen antislipvoetjes waardoor hij stevig op het aanrecht blijft staan. Het easy-clean concept zorgt voor een ongecompliceerde reiniging: perskegel, vruchtvleeszeef, sapkom en deksel zijn geschikt voor de vaatwasmachine.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen