pinterest
Cool in warme zomers

Cool in warme zomers

De nieuwe aircooler ES800 van Honeywell verenigt al het goede van verkoeling. Het apparaat koelt effectiever dan een ventilator, is fluisterstil en heeft een superlaag energieverbruik. De verkoeling is heerlijk verfrissend dankzij de verdampingskoeling. De aircooler verandert warme droge lucht in een handomdraai in een heerlijke koele bries. Geluidarm, dus ideaal voor de slaapkamer.

Frisse bries

FotoCool in warme zomers 

Het principe van een aircooler is erg eenvoudig en doeltreffend. Je vult het waterreservoir met water dat wordt verspreid over een vochtverdeler. Hier wordt lucht doorheen geblazen dat vervolgens als een frisse bries de ruimte verkoeld. Dit procedé brengt de luchtvochtigheid omhoog wat een voordeel is ten opzichte van traditionele airconditioners die lucht ontvochtigen waardoor verkoudheid kan optreden omdat je luchtwegen en slijmvliezen te droog worden.

Quiet Sleep Mode

FotoCool in warme zomers 

De Honeywell ES800 Aircooler is met name ideaal voor het koelen van kleinere ruimtes, zoals een slaapkamer, kinderspeelkamer, eethoek of kantoor. Je kunt kiezen uit drie snelheden voor aangepaste koeling. De cooler is licht van gewicht en gemakkelijk draagbaar en verrijdbaar. Zo plaats je hem gemakkelijk bij je in de buurt voor persoonlijke verdampingskoeling. Dankzij de 36 Watt motor is het apparaat erg energiezuinig. In de Quiet Sleep Mode is het verbruik  helemaal laag (7,4 W) en het geluidsniveau fluisterzacht (25 DB). Ideaal dus in de slaapkamer voor een rustige, koele zomernachtrust. Verder heeft het apparaat een ijscompartiment voor extra verkoeling en een timer wat handig is als je bijvoorbeeld even weggaat. De afneembare watertank en het afwasbare actieve koolstoffilter zorgen voor eenvoudig onderhoud.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen